Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérdés nem a tizen évesekhez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdés nem a tizen évesekhez, és nem a kőszívüekhez. Visszatérés?

Figyelt kérdés

Egy közeli ismerősöm elég sokáig (6 évig) volt együtt valakivel.. nagyon szerették egymást, soha nem veszekedtek, nem csalták meg.. mégis a hölgynek elege lett (a fiúnak voltak hibái)... és szétváltak..

a fiu nagyon kibukott a dolgon és nem kellett neki senki más, a lány viszont talált magának másik párt, akivel pár hónapig ment csak a buli.. mert ezután a lány új párja összeütközésbe került a törvénnyel és 5 évig nem valószínü hogy láthatja a lányt.. ekkor a régi (főhősünk) vígasztalta meg a lányt, de nem a lány kérte rá, csak jó helyen volt jó időben. Legutóbb a lány sokat beszélget vele, a fiú pedig úgy gondolja lehet ismét valami a dologból...

A fiú kedves barátom és nem tudom mit tanácsoljak neki.. mert egyrészt a lány már 1x elhagyta, másrészt mindne a lány.. én azt szeretném ha boldog lenne, de nem tudom mi a helyes..

csak érzelmileg érett emberek válaszát kérem (tizenévesek kíméljenek) köszi

2011. nov. 20. 04:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat nem hiába ér véget. Én amondó vagyok, hogy mivel a lány X hibá(k)ért elhagyta, így nem lesz a jövőben tartós, hisz nem telhetett el sok idő a szakítás és a visszatérés között. Ha újra összejönnének, az azzal járna, hogy a lány kihasználná a fiút, amíg nem talál jobbat. És ugye ezt senki nem akarja, hisz nagyon sz*r, ha valakit kihasználnak. kellően megviseli az embert. inkább mond a barátodnak, hogy ne jöjjön össze a lánnyal. és beszélje meg vele, hogy a kapcsolatuknak már nincs jövője. egyáltalán nincs...

L/29

2011. nov. 20. 09:08
 12/13 A kérdező kommentje:

kössz mindenkinek..

..és akkor most majd elkezdődik az értelem harca az érzelemmel.. :) :(

2011. nov. 20. 09:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ha egyszer ott hagyta akkor még többször miért nem dobná?

Ezt minden normális ember tudja hogy exekkel felesleges mert ugyanúgy előjöhetnek a hibák aztán ugyanúgy vége lessz a dolgoknak és ez ellen nem lehet tenni semmit.A nő nem szereti őt igazán,a fiúban nincs tartás.Úgyis összejönnek és lehet egy év múlva megint szakítanak csak már jóval nagyobb balhéval válnak el!

Szerintem jobban járna a fiú egy másik lány mellett,mert mint ugyebár tudjuk hogy a csaj nem szerette igazán és dobta.

2011. nov. 22. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!