Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másképp beszél már velem, ez már annak a jele lehet hogy nemszeret?
Figyelt kérdés
Barátnőm az elmult pár napban totál megváltozott,pl: mikor nemtudunk találkozni szermélyesen, csak msn-n tudunk beszélni,na de pont itt van a gond! Eddig mindig olyan kedves volt,már maga az irásából látom ha valami van, 1 éve vagyunk együtt ,ughogy már bőven volt időm az ilyenekre rájönni! Mennyiszer leirta hogy szeret,100szivet is küldött sokszor egy beszélgetésben,meg tökjó volt vele beszélni...3-4 napja mintha nemis vele beszélnék...már alapból ugyköszön nekem mint valami idegennek pl:szevasz,hell, hello meg igy ahogy az életben nemköszönt még nekem az az egyik! a másik hogy én irtam neki olyan gondolatokat amiben a teljes érzelmem benne volt iránta,jópár sort öszintén leirtam,és gondoltam majd valami "énis szeretlekkel" fog válaszolni...erre csak annyi jött hogy "jah oké" ! soha nemköszönt el ugy hogy neirta volna hogy szeret, de mostmár eztsem irja,hiába probálom belőle valahogy kicsalogatni ezt a szót, mindig mellébeszél,pedig ha tényleg szeret,nem mellékéne dumálni, egyszerűbb lenne azt az 1 szót leiirni! Régebben is volt már hasonló dolog, de ott pont forditva, élőben volt velem ilyen és mikor neten beszéltünk akkor meg mindenhol azvolt hogy mennyire szeret! Akkor még megbeszéltem vele, hogy ezek a hangulatváltozások nekem nemteccenek, mert itthon közben megőrülök az idegeskedésben,és most megint kezdődik,és valahogy hiába mondja majd nekem hogy szeret,nemnagyon tudok neki hinni majd,hiszen este megint ugyanezt a flegma stilust látom megint! De ő nemért meg,aztmondja hogy nincs semmi baj,de nemveszi észre magát hogy ő hozza ki belőlem ezt az egészet,és annyira ideges vagyok már hogy elveszithetem hogy nemtudom mitcsináljak,minden egyes nap nekem majdnem olyan mintha tudnám hogy szakitani megyek majd hozzá délután...ez már elviselhetetlen! Csak azt nemtudom hogy ilyenkor holvan az őszinteség? mert engem ezzel a tudattal tönkre fog tenni Egyébként most nemcsak 1 kis egyszerű msn-s témáról van szó,akinek már volt benne része az 1 kicsit áttudja érezni,mert azt mindenki észreveszi ha a párja kicsit érdektelenül áll a dolgokhoz és igy beszél a másikhoz2009. máj. 11. 11:14
1/2 anonim 

válasza:

Őszintén az én pasim dettó ugyanezt csinálta, de akkor mi szakítottunk is, mert h ő már nem szeret úgy.
DE egyébként lehet ez csak pillanatnyi állapot! Élőben is ilyen? Nincsenek otthon vagy az életben éppen gondjai?
2/2 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy pillanatnyi állapot, de én nemvagyok oylan aki ezt nagyon eltudná viselni,sokszor 1 napot nembirok ki nélküle hogy nelássam, ő a mindenem, és akkor megint iylen velem? mintha én most ehez már kevésnek érezném magam, én mindent megadok, mindent elnézek és nekem ugytünik hogy ezt érdemlem:( Nemtudom még hogy milessz,de én ezt már nemtudam elviselni, régen élőben volt uyganilyen de akkor az még 100X rosszabb volt, és megismondtam neki ha iylen akkor annak rosszvége lessz...és most kezdődik megint:S Ha megis kérdezem hogy szeret, olyan hangon mondja azt mintha már csak azért kimondja h hagyjam békén:( Vannak gondjai, családi is meg suli,mert mostfog 2 hét mulva érettségizni...de ez nekem akkorsem lehet indok, mert akkor legalább ezt szeretném tőlle hallani, hogy elmondja nekem hogy megértsem , de ha nemmond semmit, csak mégjobban ront a helyzeten
2009. máj. 11. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!