Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Igazság szerint tudom, h igazam van, de azért a megerősítés nem ártana. Megismerkedtem egy lánnyal, akivel elég nagy korkülömbség volt a javamra, a lány 19 éves. A lány a fővárosban él, viszont van egy vidéki barátja, akitől nem tud elszakadni, pár éves a kapcsolatuk. Mondta, h szemben mindig valami visszatartja amikor szakítani akarna. Vártam rá egy kis időt, de ma ultimátumot adtam neki, válasszon. Ha a másikat nem lépteti ki a képből én nem akarom folytatni. Úgy néz ki, hogy elköszöntünk egymástól, mert nehézségekre hivatkozott, de mivel nem köti össze őket semmi, így ez engem nem nagyon tud érdekelni. Ti mit gondoltok? Nagyon megszerettem a lányt, de úgy érzem minnél előbb ki kell lépnem ebből a kettősségből, mert később még csak rosszabb lesz...2011. nov. 19. 18:14
1/10 anonim válasza:
Így van, ne légy titkos szerető.
2/10 anonim válasza:
Ha igazán szeretne és veled akarna lenni akkor már rég szakított volna a vidéki palijával.. csak szórakozik.. :) hagyd a fenébe... vele ne számíts semmi komolyra.. és ne alázd meg magad azzal hogy csak egy kis második leszel az életében.... 22/L
4/10 anonim válasza:
Szerintem több vasat akar a tűzben tartani. Ne legyél papucs! Keress mást!
5/10 A kérdező kommentje:
Ment a marketing, h mennyire rossz neki vele. Sem a szex nem jó, meg is ütötte már a srác, nézi a telefonját, röviden szólva egy patkány a fiú. De úgy látszik, h mégis ez kell neki...
2011. nov. 19. 18:28
6/10 BlackSword válasza:
Az a véleményem, hogy egy gusztustalan fráter vagy, aki belerondít mások kapcsolatába... Szóval nem kilépned kellene belőle, hanem bele sem kezdeni... De miután kiléptél a kapcsolatból jelentkezz egy sebészhez, hogy berakjon neked egy gerincet... Nem ártana, ha már eddig nem volt...
7/10 A kérdező kommentje:
Úgy kezdtem bele, h a kishölgy azt mondta, hogy a legközelebbi alkalommal már szakítani fog. Olyan van, de még sincs kapcsolatnak állította be. Van gerincem, ezért is hagytam abba.
2011. nov. 19. 18:32
9/10 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk.. nem vagy gerinctelen.. csak beleszerettél valakibe aki nem érdemelte meg.. és naív voltál.. de szerencsére nem bonyolódtál bele és időben kilépsz .. mindenki hibázik... emberek vagyunk... okosan döntöttél :) Második válaszoló voltam...
10/10 BlackSword válasza:
Oké, hogy belekavarodott, de éppen ez különböztet meg minket az állatoktól (úgy látszik: már akit), hogy van önfegyelmünk, és nem csak az ösztöneinkre hallgatunk... Ergo csak akkor nyomulunk nőre, ha NINCS pasija... Ez nem egyenlő a nem lesszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!