Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bízik bennem? Nagyon szomorú vagyok, pedig nagyon szeretem!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 31 éves vagyok, a barátnőm most 42. Már 3. éve együtt vagyunk, és eddig úgy tűnt,hogy minden rendben. Mindent megpróbálok megtenni, hogy ne érezze meg a korkülönbséget, hiszen nagyon szeretem, és nyugodtan letagadhatna ő is 10-15 évet, sokkal jobban néz ki mint sok 30 éves. Mostanában sokat szomorkodik, hogy mi lesz pl.: 8 év múlva, ő 50 én 39, de hiába mondom neki, hogy nem a kora érdekel, ő nagyon bizonytalan lett, pedig régebben nem volt ilyen. Mivel tehetném magabiztosabbá?? Nem tudom mi történhetett, az utóbbi 2 hónapban, de nem akarom, hogy elhagyjon. :-(
2009. máj. 11. 08:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Senkinek semmi ötlet?? :-(( Annyit még hozzátennék, hogy egyre erősebb az elhatározás bennem, hogy megkérjem a kezét, és ezzel is bizonyítsam, hogy nekem ő a világon a legfontosabb, hátha ezzel végre elillan minden kételye. Lehet, hogy talán tényleg ez hiányzik neki?
2009. máj. 11. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
szia!mond el neki hogy mit jelent számodra és próbáld kideriteni hogy mi lehet a baj forrása!!Mondd el neki egy romantikus vacsora (otthonira gondoltam)alatt hogy sokat gondolkodtál és nem tudsz rájönni mi a baj de hogy te komoly elhatározásra jutottál és szeretnéd ha a kapcsolatotok komolyabbra fordulna.Mondd el neki mit jelent stámodra Ő!!Sok sikert!!
2009. máj. 11. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Valamilyen szinten érthető a párod aggódása. Fél attól, hogy te még fiatal vagy, szeretnél gyerekeket stb. Szervezz minél több közös programot.Pl lepd meg egy vacsival, séta, kirándulás (nem kell feltétlen messzi, pénzes helyekre), vagy mondjuk munkából hazamenet beugrassz egy virágboltba...éreztesd vele, hogy nagyon szereted őt és nem érdekel a korkülönbség. Ami szerintem még annyira nem is vészes. Főleg ha jól kijöttök egymással. Az én párom és köztem is 7 év korkülönbség van, és nagyon jól érezzük magunkat együtt!És ezeknek a megkoronázása lenne ha megkérnéd a kezét! :) De szerintem egyelőre próbálkozz ezekkel a kis apróságokkal. Ez is sokat lendít a dolgon, és ha megvolt ez.....jöhet a megkérés! :) Sok sikert!!
2009. máj. 11. 15:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, fentebb nyitottam egy másik topikot a problémának, mert fél napig senki sem válaszolt gondoltam rossz helyre tettem, aztán kiderült, hogy mégsem. :) De a lényeg: Majdnem minden nap meglepem valamivel, aminek ő örül is, legyen az bármi, ékszer vagy csak egy szál rózsa. Sokat kirándulunk, meg elviszem vacsizni, hiszen ettől érzik valóban nőnek magukat a nők, hogy törődnek velük. Attól fél, hogy én majd egyszer elhagyom őt egy jobbért. Csak a kis butusom nem érti meg, hogy nekem nála jobb nem létezik és nem is kell. Még sosem voltam ennyire szerelmes mint amennyire most vagyok, (31 évesen lehet, hogy ciki, de ez van) és csak a legjobbat akarom neki. Holnap lesz a szülinapja, és úgy döntöttem, hogy megkérem , hogy jöjjön hozzám, valamilyen különleges módon.
2009. máj. 11. 15:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Jajj ez nagyon romantikus. Sikerült jó alkalmat találnod rá! :) Találj ki vmi nagyon különlegeset és egyedit! Sok boldogságot nektek!! :) Remélem belátja a párod, hogy igazán fontos neked! És mihamarabb írj, hogy mi volt! :)

15:07-es voltam

2009. máj. 11. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!