Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány és 18 éves fiú kapcsolatából nem lehet sokra számítani, igaz?
Én egyetlen dolog miatta merek hinni benne:
A nagyszülei 16-17 évesen jöttek össze és azóta együtt vannak. Szülei 17-21 évesen, bár ők elváltak. Nagynénje és a férje 16-19 évesen. (Mindnél a fiú az idősebb)
Hátha öröklődik ;)
Tudom mit érzel. 15 éves lány vagyok, és mindig is az idősebb férfiak vonzottak.. (mostanság egyre inkább) Egy kiegyensúlyozott,nyugodt,szellemes,határozott fiatalnak mondhatom magam. Ámbár az 'idősebbek' csupán kizárólag szexuális kapcsolat céljából ismerkednek velem. Viszont én valami eget rengető,mindent elsöprő érzelmekre számítok és kivárom. De zavar, rendkívül feldühít a tudat, hogy az emberek nagy többsége általánosít,következtetéseket von le, csak azért mert a tizenéves lányok döntő része infantilis,viselkedési problémákkal küszköd, attól én még a kivételek csoportját erősítem.
Javaslom, ne általánosíts a lánnyal kapcsolatban! Lehet ő is megfontoltabb,érettebb a korabelieknél, úgy, ahogyan te is. Mert már megbocsáss, de a mai 18-20 évesek is elképesztően röhejesek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!