Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves lány és 18 éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány és 18 éves fiú kapcsolatából nem lehet sokra számítani, igaz?

Figyelt kérdés
Én moste ljutottam oda, hogy szeretnék már egy barátnőt, akivel megmaradhatunk rendesen sok ideig....mondjuk én nem úgy fogom fel a kapcsolatokat, mint az átlag 18 évesek, én komoly kapcsolatra vágyom...Van egy lány, aki tetszik nekem, aztán pár napja megtudtam, hogy 15 éves...Nem szeretem a sokkal fiatalabb lányokat, pont azért mert a többség még nemigen tudja mit akar...szóval ha belevágnék a kapcsolatba, az esélyeim nem nagyon jók arra, hogy velemmaradna sokáig (max 1 évig lennénk együtt kb szerintem), igaz? Van aki tudná cáfolni? sajnos 15 évesen még a legtöbb csaj nbem tudja mit is akar...
2011. nov. 18. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én egyetlen dolog miatta merek hinni benne:

A nagyszülei 16-17 évesen jöttek össze és azóta együtt vannak. Szülei 17-21 évesen, bár ők elváltak. Nagynénje és a férje 16-19 évesen. (Mindnél a fiú az idősebb)

Hátha öröklődik ;)

2011. nov. 18. 17:00
 12/17 anonim ***** válasza:
ez változatos.. :D
2011. nov. 18. 17:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen, de az más világ volt, mikor ők összejöttek...
2011. nov. 18. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:
A nagytesója is 17 volt, mikor megismerte az élettársát. Most 26 és még együtt van a csajjal. Ez meg nem volt azért olyan régen. :)
2011. nov. 18. 17:14
 15/17 anonim ***** válasza:
megcsalások meg válások mindig is voltak :D
2011. nov. 18. 17:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudom mit érzel. 15 éves lány vagyok, és mindig is az idősebb férfiak vonzottak.. (mostanság egyre inkább) Egy kiegyensúlyozott,nyugodt,szellemes,határozott fiatalnak mondhatom magam. Ámbár az 'idősebbek' csupán kizárólag szexuális kapcsolat céljából ismerkednek velem. Viszont én valami eget rengető,mindent elsöprő érzelmekre számítok és kivárom. De zavar, rendkívül feldühít a tudat, hogy az emberek nagy többsége általánosít,következtetéseket von le, csak azért mert a tizenéves lányok döntő része infantilis,viselkedési problémákkal küszköd, attól én még a kivételek csoportját erősítem.

Javaslom, ne általánosíts a lánnyal kapcsolatban! Lehet ő is megfontoltabb,érettebb a korabelieknél, úgy, ahogyan te is. Mert már megbocsáss, de a mai 18-20 évesek is elképesztően röhejesek..

2011. nov. 18. 18:20
 17/17 anonim ***** válasza:
nem veszélyes korkülönbség, de ez hozzáállás kérdése és hogy mennyire szereted 18f
2011. nov. 18. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!