Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátnőmmel,3 éves kapcsolat volt és még mindig őrülten szerelmes vagyok belé. Hogy tegyem túl magam rajta?
A kérdező kommentje:
Őszintén örülök, hogy neked sikerült, remélem nekem is menni fog. Nagyon szerelmes voltam, még soha senkit nem szerettem ennyire, és most bele tudnék halni a fájdalomba
Nyugalom! Hidd el nekem, én annyira padlón voltam, hogy az is megfordult a fejemben, hogy mindennek véget vetek. De a legrosszabb perceimben is próbáltam magamban tudatosítani, hogy ez így volt a legjobb, a legésszerűbb. Most meg már kezdek lassan más felé kacsintgatni:) 100%-ban még én se léptem túl, de ég és föld a mostani meg a kb. 3 hónappal ezelőtti lelkiállapotom! Veled is így lesz. Keseregd, sírd, tombold ki magad, hagyd, hogy átjárjon a fájdalom, hiszen gyászolsz és ez most így van jól. Aztán egy nap te is azon kapod magad, hogy lassan elfogadod, hogy így alakult és már képes leszel távlatokban is gondolkozni! Tényleg jobb lesz, hidd el! Minden jót!
25 L
Köszönöm szépen a kommenteket tényleg nagyon jól esik. :)
most az első mindenképpen az, hogy tisztába kell raknom magamban a dolgokat, össze kell szednem magam és el kell gondolkodnom, hogy tényleg ez volt e a tökéletes lépés. A privát üzenet kicsit helyre rakott és elgondolkoztatott, egy kicsit meg kell erősödnöm és még az is elképzelhető, hogy leülök vele megbeszélni a dolgokat és visszaszerzem a lányt akit szeretek.
Figyelj,ettől az életben lesznek sokkal nagyobb problémák.Bár nem olvastam végig az összes kommentedet,de a távolság szerintem nem akadály. Ettől lesznek sokkal de sokkal nagyobb kihívások az életben ez által a párkapcsolatotokban,ha (részben)ez az ok,akkor az elég baj...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!