Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! 18 évesen ha tetszene,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! 18 évesen ha tetszene, vagy szerelmesek lennétek egy 13 éves csajba mit tennétek?

Figyelt kérdés
A csajt elöször 17-nek néztem .. :D Azt de aztán kiderült hogy csak 13.. ja és ti várnátok ezzel?
2011. nov. 18. 12:19
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
Ne várj vele, vidd el fagyizni, meg hintázni:):) illetve azt se, mert arra meg ott vannak a szülei:) Felejtsd őt el! Mire nővé cseperedik vagy neked lesz addigra valakid, vagy őrá talál rá más személyében a szerelem. Tiszta időpocsékolás, közben a legszebb éveid múlnak el feletted, biztos nagyon sok csinos, intelligens veled egykorú lány van körülötted, csak max. nem vetted őket eddig észre:)
2011. nov. 18. 13:09
 22/40 A kérdező kommentje:
Szerintem az lesz hogy most élni fogom az életem.. csajozok, bulizok.. aztán pár év múlva megpróbálom :)
2011. nov. 18. 13:10
 23/40 anonim ***** válasza:

És ő hogyan viszonyul hozzád, hogyan viselkedik veled? Hogy kezel téged? Mint egy barátot, vagy mint a bátyját, esetleg nála is nagyobb, mélyebb szimpátiát, érzelmeket vélsz felfedezni? Mert anélkül is tölthetsz el vele sok időt, és beszélgethettek, és csinálhattok közös programokat, hogy bárkinek bármi baja lenne vele. Ahhoz, hogy jobban megismerd, és esetleg egy mély kapcsolatot alakíts ki vele, nem kell sem smárolnotok, még a kezét sem kell megfognod hozzá. Szerintem először közeledj úgy hozzá, mint egy baráthoz, vagy mint ha a húgod volna, és ha tovább erősödnek az érzelmeid iránta, és már jobban meg is ismertétek egymást, úgyis tudni fogod, hogyan tovább.

Azért mondom ezt, mert mikor én voltam 13 éves, sokkal érettebb voltam a koromnál, és mindig nálam idősebb barátaim voltak. Jóllehet, a fiúkkal én akkor még nem foglalkoztam, mert nem akartam velük foglalkozni, de azt tudom, hogy ha ismertem volna akkor egy nálam 5 évvel idősebb, érett srácot, szívesen töltöttem volna vele az időmet. Mint ahogy voltak is idősebb barátaim. (4 idősebb testvérem van...)

Szóval az ő háttere és hozzáállása is fontos, na meg az érettsége. Lehet, hogy ő 13 évesen érettebb, bölcsebb, mint más 16-17 évesen.

Én ezeket tudtam mondani neked.

Ha meg várnál rá még pár évet, szerintem akkor is maradj kapcsolatban vele, ne téveszd szem elől hosszú időre.

25/L

2011. nov. 18. 13:45
 24/40 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. nov. 18. 14:08
 25/40 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok erre a kiscsajszira:) nekem is elküldöd privátban?
2011. nov. 18. 17:49
 26/40 anonim ***** válasza:
én is, én is :)
2011. nov. 18. 18:56
 27/40 anonim ***** válasza:
Jöhet ide is egy kép róla.
2011. nov. 18. 20:17
 28/40 A kérdező kommentje:
Küldtem mindenkinek! de aztán véleményt is kérek :)
2011. nov. 18. 20:34
 29/40 anonim ***** válasza:
De nekem még nem küldtél. :)
2011. nov. 18. 21:23
 30/40 A kérdező kommentje:
már igen :D
2011. nov. 18. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!