Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek hogy elveszítem! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy elveszítem! Mit tegyek hogy ne veszítsem el életem értelmét?

Figyelt kérdés

Külföldre megyek dolgozni és már most érzem hogy távolodik el tőlem és nem akar velem nagyon már kommunikálni sem...ellök magától...mit tegyek?félek hogy elveszítem őt...

ő is akarja hogy menjek én nem akartam menni,de ő erősködött hogy menjek,én mondtam hogy nélküle nem szívesen megyek...most meg ezt csinálja...miért?

2011. nov. 18. 10:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor szépen mod el neki, ezt amit most ide leírtál, beszéld meg vele, mert ettől a ponttól senki más nem segíthet rajtad csak ő, akivel megbeszéled, hogy ő mit szeretne, és ha tényleg ezt szeretné, akkor te miért érzed mégis úgy hogy eltaszít magától..

Amúgy ahogy írtam, ez igazából, természetes reakció... De azért beszélj vele, úgy lesz tiszta a kép..

2011. nov. 18. 11:04
 12/13 A kérdező kommentje:

ma 11:04

jó de ha ő akarta akkor miért lök el magától??hiszem ő fenyegetett meg ha nem megyek ki akkor elhagy engem...most meg ahogy közeledik az idő pont,egyre jobban kezd ellökni magától...nem értem.

2011. nov. 18. 11:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Valószínűleg lelkileg rákészül a távollétedre. Nekem a levélírás vállt be. Ha el akarok mondani valamit, ami bánt, akkor hadarok és dadogok, ráadásul ez annyira zavar, hogy belekeveredek a saját mondanivalómba. Ezért leírom szépen és odaadom a férjemnek. Furán hangzik, mi?

De bevállik.

2011. nov. 18. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!