Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi a helyzet?
Nyáron megismerkedtem egy 25 éves sráccal, találkozgattunk, jól elvoltunk, de mégsem alakult ki rendes kapcsolat, mert számára túl nagy közöttünk a korkülönbség(6.5 év) és egyéb aprócska indokok miatt. Engem ez nagyon feszélyezett, nem is tudtam rendesen kiteljesedni, majd az utolsó találkozásunkkor kiprovokáltam belőle, h az igazi gond a volt barátnője, akivel igaz, h már hosszú ideje nincs együtt, de nem tudta teljesen elfejteni. Azon az estén nagyon szemétül, bunkón bántam vele. De megsajnáltam, másnap bocsánatot kértem tőle és ő is bocsánatot kért, h így alakult.
Ez történt 2 hónapja, a héten volt a névnapja és felköszöntöttem face chaten, vidám, kedves, vicces voltam vele. Ő pedig nyitott volt egy beszélgetésre. Mikor megkérdeztem, h mizujs vele, nem szó szerint, de azt mondta, h magányos és egyedül van.Aztán dumáltunk, elnevettük az időt hülyeségeken és folyamatosan írta, h tetszik neki, amikor ilyen vagyok, szereti mikor ilyen vagyok, feldobtam/bearanyoztam a napját stb.
A végén írtam, h ennek a beszélgetésnek még folytatódnia kell, és meg is beszéltünk egy találkozót.
Sztetek? Nyitott ő már? Az tény, h kedvel, de esetleg tudna majd többet is érezni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!