Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan pasi aki belemegy egy lelki kapcsolatba, együtt járás, egy pár, hűség, csak te meg én, de sex nélkül?
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 23:59
21/28 anonim válasza:
Szerintem ha két ember között olyan kapcsolat van ami szerelemre, egymás kölcsönös szeretetére és mindkét fél részéről hűségre épül, ott egy természetes örömszerzés a szex. Ha a nő nem szeretné akkor az a nő beteg. Vagy valami hormonális problémája vagy súlyos lelki sérülése lehet. Ilyenkor kell felkeresni a megfelelő szakembert . Az orvosok azért orvosok, mert többnyire segíteni szeretnének az emberek bajain!
22/28 anonim válasza:
én max 12-14 közöttivel, afölött már nem büntetnek a csókért,szexért.
F18
23/28 anonim válasza:
ha tényleg szereted, és nem lettél asex, akkor egy idő után már többre vágysz majd vele, de csak vele...viszont igen ahhoz idő kell, de ha ő is szeret, akkor megérti. ha nem akkor hadd menjen, nem ért annyit...
25/28 A kérdező kommentje:
bolond
:) bár kitudja
2012. febr. 20. 20:21
26/28 anonim válasza:
miért ne akarna a csajszi dugniÍ? -.- akkor ne is masztizzon ne is nyomkodjon semmi a p*jába otthon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!