Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen velem a barátnőm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem a barátnőm? Flegmázik!

Figyelt kérdés

Hívtam ma is hogy át jön e, mondta hogy nem, akkor kérdeztem a holnapot, mondtam neki hogy hívjon fel, mondta hogy oké. Erre írtam neki,hogy na arra kíváncsi leszek, erre megsértődött. Kérdeztem hogy miért flegmázik, meg hogy most megvan neki és azért is ilyen. Elegem van hogy szerintem elhanyagol, hogy hétfőn is a haverjával volt 1 órát,már ez sem tetszett, meg hogy nem engedem egyedül bulizni, ilyen kis nyavalyák miatt veszünk össze mindig.

Mi a megoldás?

18F a csajom 16.

2011. nov. 17. 21:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, te nagyon sötét vagy.
2011. nov. 17. 23:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Miért beszélt volna végig fiúról? Valamit nagyon elnéztél.

Egyébként meg valóban nem jó dolog a párodra ráakaszkodni, engedj neki szabadságot. Ha szeret, úgyse csal meg, ha nem szeret, akkor meg minek küzdesz érte annyit?

2011. nov. 18. 01:56
 13/14 A kérdező kommentje:

De parázok!

És már írtam hogy miért nem mehet egyedül bulizni,mindig azzal jön hogy megsértődök. Múlt héten is ment volna,de nekem nem volt kedvem, és áthívtam magamhoz,mire megkérdezte hogy te csak azért hívtál át hogy ne mennyek bulizni? Mire mondtam hogy igen és megsértődött.

2011. nov. 18. 09:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezen minden lány/nő megsértődne. Tudod, jobb esetben azért szeretjük, ha áthív magához a barátunk, mert VELÜNK AKAR LENNI, és SZERET minket. Nem pedig azért, hogy ne legyünk máshol.
2011. nov. 18. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!