Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított, Mit gondoltok az egészről? (Bőv. Lent)
Figyelt kérdés
8 hónapig voltunk együtt, én egyetemre jöttem, ő otthon maradt. Ez volt az első ilyen hosszú és komoly kapcsolatunk mindkettőnknek. Azt mondta, hogy szeret de nem tudja hogy lehet ezt a távolságot bírni, hogy szeretethiánya van és fél attól, hogy megcsalna megbántana egy idő után, mert ha elhidegülünk vagy ilyesmi. Mondta, hogy ez volt neki az első komolyabb kapcsolata, és szokatlan volt, és hogy szabadságvágya van. Mit gondoltok erről az egészről? Sírt, és állította hogy szeret. Szerintetek igazat mondott? Próbálom úgy felfogni, örökre vége de mégis nehéz. Csak annyit akarnék tudni, hogy vajon megfogj bánni? Annyira bánt ez az egész...Mit gondoltok az egészről? 2 hónap volt távkapcsolat. Vagyis szinte kettő. 19L,F2011. nov. 17. 19:02
11/11 anonim válasza:
Kedves utolsó! Ő nem az a fajta. Nem jár bulizni, nem aza tipikus mai srác. Talán ezért is szeretem annnyira. Nem hiszem, hogy örökké tart majd, de amíg lehet én kitartok és hiszek benne, hogy őszinte és ha megcsal, akkor elmondja. Ha nem probálnánk meg, akkor egy életre furdalna a kíváncsiság, hogy mi lett volna, ha?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!