Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bizalmat meg lehet tanulni?
Az egyetlen biztos megoldás az ilyen dolgokkal szemben, hogy szembenézel vele, a félelmeiddel. Nem tudod áthidalni úgysem. Én pl hát féltem buszra szállni, vagy talán a tömegtől félek, mind1. Aztán egyik nap jöttem hazafelé, akkor egész jól éreztem magam, bátornak meg minden, és gondoltam most vagy soha. Aztán gyaloglás helyett felszálltam és most mindig azzal megyek.
Aztán majd csak enyhül az érzés, néha már várom is hogy jöjjön a busz és felszálljak^^.
Szerintem a bizalmat mindig ki kell érdemelni és bizonyítani!Ez alapjárat!
A bizalmatlanságból sok probléma nem adódhat ha meg adódik akkor az illető parterrel nem illetek össze!
Én 24 év alatt sem tudtam megtanulni, de a gyanakvó, mindenkiben a rosszat látom hozzáállás nagyon sokszor hasznosnak bizonyult.
Szerintem 100%-is soha senkiben sem lehet megbízni, csak saját magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!