Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 éves srác vagyok. Nem az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves srác vagyok. Nem az, hogy szűz vagyok, de még nem barátnőm sem volt. Ez mi?

Figyelt kérdés
Szerintem nem vagyok csúnya, sőt. És most nem vagyok egoista. Ha valakit érdekel, akkor küldök képet privátba.
2011. nov. 17. 17:49
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Nekem jöhet a kép!

Egyébként sztem nem biztos, hogy a külsőd a gond, nem vagy nagyon visszahúzódó vagy ilyesmi?

2011. nov. 19. 11:59
 22/26 anonim ***** válasza:
Majd lesz :) 17 évesen még nem vagy elkésve :D Mondjuk ahogy nézem önbizalmad egy valamilyen szinten legalább van :) Lehet nem a megfelelő lányok között keresgélsz...nem tudsz mit mondani nekik...vagy egyéb ilyesmi :D jöhet kép privátba
2011. nov. 20. 00:23
 23/26 anonim válasza:
Ismerek 38 evest,nincs baratnoje,nem is volt soha,meg szuz
2012. aug. 14. 14:12
 24/26 Láthatatlanka válasza:
Nekem se volt még pasim. :P
2012. aug. 26. 16:44
 25/26 Láthatatlanka válasza:

U.I : Nem kell rohanni.

18/L

2012. aug. 26. 16:45
 26/26 Láthatatlanka válasza:
Nekem is Jöhet kép.
2012. aug. 26. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!