Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne sértődjek be folyton?
A barátom elég közvetlen fiú, sok lányt ölelget. De mindig megkérdezi, hogy nekem baj-e, és érdekes módon nem vagyok féltékeny, mert tudom, hogy szeret. Többen mondták már, hogy nem értik, hogyhogy nem vagyok az.
Ő kétszer is hamarabb végez az iskolában, mint én.(Egy iskolába járunk). Egyik nap én végeztem hamarabb, és megkérdeztem, hogy megvárjam-e, mire Ő azt mondta, hogy nem kell, nincs értelme. Nekem ez nagyon nagyon rosszul esett, utána tisztáztuk az egészet, kiderült hogy nem akarta, hogy miatta egyedül várjak a suliban.
Rájöttem, hogy valószínűleg én kaptam fela vizet.
Aztán most ő végzett hamarabb. Kicöngettek. El akarta tőle köszönni, mikor már senki se volt ott. Megkérdeztem egyik osztálytársát, hogy hol van, mondta, hogy hazament. Nekem ez nagyon rosszul esett. Nem az, hogy nem várt meg, hanem hogy else köszönt. Vonatos, úgyhogy a vonathoz ment, de nekem ez nagyon rosszul esik. Tudom, hogy a vonat miatt ment el, de nekem ilyen apróságok igenis számítanak. Nem jogos a sértődésem, mégis sírok mindjárt. Mit tegyek, hogy ne essenek ezek a dolgok ennyire rosszul?
Tudom, hogy piti dolog, de mit csináljak, hogy megerősödjek? A barátnőimnek elmondtam, de így meg olyan, mitnha kibeszéltem volna.
Nem akarom, hogy rosszul essen,d e mégis rosszul esik, és enm tudom hogy hunjak szemet felette ha sírnom kell. Nem harag van bennem hanem szomorúság. Amúgy is elég depressziós vagyok, és pszichológushoz járok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!