Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit gondoltok erről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről az egészről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet kicsit hosszú lesz, meg sok benne hiba, de köszönöm annak aki elolvassa és válaszol.

Lassan 3 hónapja, h volt barátnőm 16 hónap után, a semmiből szakított velem, h már nem érez úgy mint régen. Másnap visszajött h nem tudja miért csinálta ezt, neki nem kell más, meg hogy egyik barátja próbálja rábeszélni a másik fiúra, de neki csak én kellek hiszen mindennél jobban szeret, blablabla. Aztán kimondta, h végleg vége, majd 2 nappal később összejött egy másik sraccal. Már amikor azt mondta, h nem érez úgy, tudtam, h igazából a másik srác az ok. Persze ezt tagadta. Aztán egyre jobban elkezdett bunkon viselkedni. Nem beszéltünk azóta se. Az utcán ha meglát, egy senki vagyok, gúnyosan röhögcsél rajtam a bnoivel. Új msn-t csinált. Feszbukon elrejtette előlem, h kapcsolatban vannak (óvoda) aztán az új srác, aki nem is ismer, letiltott(óvoda2). Aztán egy hónap eltelte után feljött a régi msnjére, rámírt. Marha nehéz volt megállni, hogy ne irjak vissza, de sikerült. Aztán mivel nem írtam neki vissza - legalábbis gondolom h ezért - írt egy :-( fejet. Majd fenn volt még egy kicsit és kilépett. Aztán eltelt pár hét letiltott ő is feszbukon. Aztán a srác megvisszatiltott egy pár napra, majd újra le.(óvoda3) aztán multkor megint a régi msnjerol küldött nekem egy zenét, egy srac új klippjét, akit mindketten szeretünk. Én csak azt nem értem, ha letilt meg bunkoskodik velem, meg beallit rossznak, akkor minek írkál? Ezzel kapcsolatban érdekelne a véleményetek. Meg úgy erről az egészről.

Én 20, ő nemrég múlt 18, az új srác meg 19.

Köszi előre is.

2011. nov. 17. 13:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20 éves vagy, már hogyne találnál mást? Van rá 50-60 éved minimum. :) Valószínűleg az a legjobb út, amit javasoltak, hogy egyszerűen ne vegyél róla tudomást. Szerintem letiltani sem kell, csak ha valóban gyakran írogat. Ha sehogy sem bírod reakció nélkül, akkor meg írj neki egy levelet, amiben nem beszélsz vele rondán, még csak nem is kell szídni, hogy megbántottnak tűnj. Egyszerűen csak írd le, hogy nem érdekel már és miért nem, meg hogy jó lenne, ha békén hagyna.
2011. nov. 17. 15:40
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Majd ha hazaérek válaszolok. :-)
2011. nov. 17. 16:11
 13/18 Lifeishard ***** válasza:
10-es Válaszolónak szerintem marhára igaza van. Hagyd a fenébe. Ha elkezd mocskolódni ezért, akkor is sz@rd le, hidd el, majd szét fogja b@szni az ideg emiatt. Te meg 20 éves vagy, keress magadnak másik nőt. Lehet, most nehéz, de idővel könnyebb lesz.
2011. nov. 17. 16:55
 14/18 A kérdező kommentje:

tegnapelőtt 15:16

Nagyon köszi a válaszodat, teljesen igazad van :)

Úgy tud amúgy letiltani, hogy rámegy az adatlapomra és oldalt az ismerősök sáv alatt ott van hogy report/block. Na erre ha rámész akkor letiltod az illetőt, ha beír a keresőbe téged, akkor nem fog neki találatot dobni rád. Ha ír valakinek valamit, akkor azt nem fogod látni.

És amúgy tényleg nem tettem semmit. Se vele, se a volt bnőmmel. De mégis itt ovodáznak.

tegnapelőtt 15:40

neked is köszi szépen :)

Hát nagyon remélem leszok erről az írkálásról, mert csak nehezebb tőle ez az egész. Mindig azon filózok utána, hogy vajon minek írkál, ha amúgy meg leszar, meg egy ... velem.

tegnapelőtt 16:55

ja hát egyenlőre nagyon nehéz :( Azt hogy szétb@szná miatta az ideg, azt nem tudom, mert elég jelentéktelennek tűnök a szemében. Legalábbis ez látszódik.

2011. nov. 19. 14:43
 15/18 anonim ***** válasza:

"de épp attól tartok, h nem találok, meg h ugyanígy járok."

Akkor az utcára se menj mert tarthatsz attól hogy elüt az autó....

2011. nov. 19. 15:21
 16/18 A kérdező kommentje:

15:21

mondjuk ha így állok hozzá, akkor tényleg igazad van :S

2011. nov. 19. 15:39
 17/18 karyy károly ***** válasza:
örülj neki hogy megszabadultál tőle !!! képzeld a mostani pasinak hogy fájhat a feje az egész miatt !! :) ő ezt belülről még jobban érzi , hogy a szerelme még mindig néha az ex hatása alá kerül :)) szerintem nevess a dolgon ő is úgy fog járni mint te ...ajánlanak a csajnak mást és tőle is odébb áll !! keress olyat aki megbecsül téged és nem a facebookon éli az életét hanem veled ..:)) ja és csak veled :))
2012. febr. 20. 15:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Játszik az érzelmeiddel, nagyon aljas dolog. Ne hagyd magad, ne reagálj, ne add meg neki az örömöt.

Kelően tükrözi, hogy egy buta fruska és találsz majd jobbat, nincs mit sajnálnod rajta, úgyis becsapott volna, ha meg nem tette, bár kétlem, hogy őszinte volt.

23/N

2012. febr. 20. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!