Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, tetszene nektek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tetszene nektek, ha amikor a pasitok masszírozza a lábatokat, lábcsókot is adna nektek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 13:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nahát én meg a szagára gerjedek. El nem tudjátok képzelni milyen érzés, állandóan csak cikiznek meg röhögnek miatta, mintha tehetnék róla, hogy teljesen megőrít egy izzadt női láb szaga. Rendszeresen szoktak betegezni meg ajánlják hogy forduljak orvoshoz. Én ha nő lennék komolyan örülnék neki, hogy este nem kellene fürdőszobába rohannom mosakodni, ellenkezőleg, örömöt szereznék az egész nap mocskával a pasimnak. Fene se érti a nőket.

Szóval én tovább sóvárgok, ti meg röhöghettek rajtam.

2012. febr. 23. 00:28
 22/26 Lin71 ***** válasza:
93%
Ha nincs lábfétise, akkor elviselem.
2012. febr. 23. 19:16
 23/26 anonim ***** válasza:

magyarul elviseled, ha ez neki nem okoz örömöt? :D

logikus

2012. febr. 24. 14:36
 24/26 Lin71 ***** válasza:
66%

Gondolom logikus, hogy azért ad lábcsókot, mert neki jólesik, és mert én nem kérem, valószínűleg ez saját elgondolása lenne.

Inkább tanulj meg olvasni, és ÉRTELMEZNI.

Van akinek nem kell külön magyarázni, mert érti....

Jesszus... -.-'

2012. febr. 24. 19:04
 25/26 anonim ***** válasza:
miért, lin, szerinted mit jelent a "lábfétis"?
2012. febr. 25. 01:04
 26/26 anonim ***** válasza:
Buta nőnek nem is élvezet csókolni a lábát! Sőt, semmijét sem!:)
2013. ápr. 22. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!