Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért emelitek fel az egyik lábatokat? (több lent)
Figyelt kérdés
Mondjuk egy baráti puszinál, mért hajlítjátok be a lábatokat?2010. nov. 12. 19:37
1/9 anonim válasza:
sok romantikus filmet néznek azok a lányok tuti. én pl mikor még régen láttam a neveletlen hercegnőben, mikor úgy adott csókot a pasinak, hogy felemelte az egyik lábát, akkor én is kiakartam próbálni. kipróbáltam. egyszer. ennyi. felnőttem.
2/9 anonim válasza:
jajj igen, a láblibbentős csók, a neveletlen hercegnőőben :):)
3/9 anonim válasza:
Egyszer nem láttam még ilyet filmen kívül.
4/9 anonim válasza:
én nem szoktam,és senki a környezetemben,nem értem kik szokták felemelni a lábukat...:D
6/9 anonim válasza:
Utolsó DD de hogy ,akérdésre is válaszoljak én se emeltem fel sose a lábam .
7/9 Alex20 válasza:
Azért csinálja mert boldog, azt hiszem néha én is csinálom :) Nem szándékos, csak úgy jön..
L
8/9 osterban válasza:
A barátnőm rendszeresen csinálja, főleg akkor, ha hosszabb ideig nem találkoztunk, és utána az első csóknál. Ő ezt nem veszi észre, ösztönösen jön neki. Egy időben nevettünk ezen, és akkor oda is figyelt, és nem csinálta, de szép lassan visszajött neki. Én meg már nem szólok, mert aranyos.
9/9 anonim válasza:
Mi ez az utálkozás? QwQ nem tehetünk róla.. Valakinek igen is ösztönösen jön QwQ és valjik be.. Ha nagyon előre hajolunk, vagy nagy erővel ölelünk valakit az kibillent az egyensúlyunkból. Talán ebben segít :D mint a kéziben vagy röpiben stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!