Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el? F/14
Figyelt kérdés
Na szóval van egy lány,aki fúú,nagyon nehéz elmagyarázni hogy mennyire szééép.... és én t ívemből szeret,de nem csak azért mert ennyire gyönyörűen szép,hanem úgy egészében teljesen elejétől végéig(ne értsétek félre)mert én sokszor sétálok vele és már többször is ott voltam nálluk 11-ig/éjfélig mert annyira jóban vagyok ezzel a gyönyörűen szép lánnyal... és nemtudom hogy ő mit érez de ő sem ellenzi,sőt ő szokott kihívni hogy menjek el vele sétálni,nekem persze ilyenkor ugye semmi dolgom sincs(hogy a fenébe ne lenne, de nem érdekel ilyenkor..) és el szoktunk menni nagy csomót sétálni,1-2 órát beszélgetünk séta közbenn,aztán elemgyek hozzájuk és ott beszélgetünk... olyankor teljesen,mint aki be van szívva olyan vagyok,pislogás nélkül nézem több percen keresztül... teljesen szerelmes vagyok belé... de a kérdés az lenne hogy mivel lesz egy iskolai bál a nyolcadikosoknak(én is,őis nyolcadikos,csak ő évfolyamtársam) és azon fogunk keringőt táncolni meg minden és hogy kérdezzem meg hogy nem e táncolna e velem?ugyanis csak a mi osztályunk táncol,az övéké nem,de ha nekem ő nem lehet a párom én nem is fogok táncolni az halálbiztos!Szóval,hogyan kérdezzem meg hogy nem e táncolna e velem?mert ha táncolna,akkor az annyira nagyon jó lennne!!!+ akkor mégtöbbet lennék vele már csak a próbák miatt is...+ előtte és utánna is még hazakisérném+előtte elmennék elé meg ilyenek és talán meg is tudnám valahogy kérdezni hogy nem e járna e velem...Légyszi segítsetek!!! Nagyon fontos!!! Előre is köszi szépen az értelmes őszinte válaszokat!!!
2011. nov. 16. 22:38
1/6 anonim válasza:
"Tudod, van ez a tánc... és... nincs kedved velem táncolni? :) Úgy értem, lennél a táncpartnerem?"
ENNYI
2011. nov. 16. 22:41
2/6 anonim válasza:
Jaj de édes vagy:) Sok sikert nektek! Az első leírta!
2011. nov. 16. 22:45
3/6 A kérdező kommentje:
1.köszi a választ,kevés ilyen jófej van aki komolyan vesz :D tényleg köszi... csak ezzel az a baj hogy van egy nagyon,de nagyon ronda lány (és még beképzelt és bunkó is) és az a párom :'( de megtudom vele beszélni hogy mondja a tanárnak hogy ő ugyan nem lesz az én párom... és akkor ha Ő(!!!) lehetne a párom akk igy talán...még csak 2 próbánk volt, de annyit ő(!!!) simán meg tud tanulni...remélem beleegyezik a tanár...szurkoljatok!
2.Hát...köszi szépen :) örülök ha ezt gondolod :D bárcsak ő(!!!) is így gondolná,mindenem odaadnám csak ezért....
2011. nov. 16. 23:14
4/6 anonim válasza:
Akkor miért vagy a ronda lánnyal, ha más tetszik?
2011. nov. 17. 23:19
5/6 A kérdező kommentje:
A ronda lánnyal csak táncolok!!! mert őt kaptam párnak! de a szép lányt szeretném megamnak pának mert ő másik osztályban van és az ő osztálya nem táncol,de hátha lenne a párom a táncon...érted?
2011. nov. 19. 23:40
6/6 anonim válasza:
Igen értem, akkor minden képen beszélj vele erről. Hidd el átérzem a helyzetedet, amikor valaki fülig szerelmes egy gyönyörűen szép lányba, csak nem tudod, hogy ő mit érez, és ezt nem tudod, hogyan kezelni.
Minden képen azt javaslom, hogy ülj le vele dumálni erről, és óvatosan kérdezd meg tőle azt, amit az az első válaszoló írt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!