Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Járnátok olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Járnátok olyan pasival, aki jóképű és tele van pénzzel, aki alázna titeket társaságban, meg nem venne emberszámba (18-24évesek válaszoljanak)?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 20:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Nah már megint ez, idejön egy bánatos kisfiú, akit kikosaraztak. És kitalálja azt, hogy jaj mert a nőknek csak a pénzes pasik kellenek, és ő azért nem kell nekik. Miközben lehet, hogy bűn ronda :D
2011. nov. 16. 20:40
 12/19 anonim ***** válasza:
és még annyit tennék hozzá hogy inkább vállalnák vagy vállalják is sokan mint hogy elmenjen gyárba robotolni...még így is jobban jár ha azt veszed..
2011. nov. 16. 20:40
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
Én nem! Inkább szeretek egy szegényebb pasit, csak emberszámba vegyen! Bocsi, de ez az én véleményem...
2011. nov. 16. 20:47
 14/19 anonim ***** válasza:
soha az életbe :O nem született meg az a pasi aki engem megalázhat és én eltüröm. nincs az a pénz, inkább halok éhen minthogy megalázkodjak valami pénzes nagyarcu állatnak.
2011. nov. 16. 20:49
 15/19 anonim ***** válasza:
47%
Úgysem vesz senki emberszámba, akkor legalább fizessenek érte.
2011. nov. 16. 20:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező. "A nőnek meg mind1 csak pénz legyen dögivel."

Attól, ha egy lány pénzes fiúval jár, a lánynak miért lenne pénze dögivel? Én még egyik párkapcsolatomban sem osztottam meg a vagyonomat a párommal, nem tudtam hogy kellett volna :D Vagy arra gondolsz, hogy a fiú elhalmozza ajándékokkal a lányt? Mert ha nem veszi emberszámba, ahogy írtad, akkor ezt is kétlem.

2011. nov. 16. 20:59
 17/19 anonim ***** válasza:

nem. hányingerem van az ilyentől.

19L

2011. nov. 16. 21:01
 18/19 papucsállatka ***** válasza:
100%
Egyértelműen nem. Sőt, alapból nem szívesen járnék gazdag pasival, mert folyton úgy érzeném hogy "megvesz". Hasonló rossz élményem is volt már: egy sráccal randiztam, és folyton ragaszkodott hozzá hogy minden étel-ital-mozi jellegű dolgot ő fizessen, pedig mindig felajánlottam hogy fizetem a részem (nem szeretem úgy érezni magam, mintha tartoznék), de annyira ragaszkdotott hozzá hogy ráhagytam. Aztán amikor eljutottunk addig hogy ágyba kerültünk, visszautasítottam mert nem volt hajlandó gumit húzni. Erre benyögte, hogy milyen vagyok már vele, hiszen ő fizetett mindenféle kaját. Ezek után köszönöm, de nem kell olyan pasi aki szerint megvehető vagyok (meg aki nem hajlandó se várni, se védekezni ha szexről van szó).
2011. nov. 16. 21:15
 19/19 anonim ***** válasza:

Talán nem éppen észrevehető,de az összes p.csa a ki....ott pénzre megy rá,nekik az a legfontosabb a világon,nincs bennük semmi érzés,csak legyen pénzed és kész.

Persze vannak kivételek,földrészenként 1-2 fő.

2012. márc. 23. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!