Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő az átlagos?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, a pasim 21. ő már nem szűz, de én még igen. kb. mennyi időt tud átlagosan kibírni a srác, h még ne történjen meg?
2009. máj. 10. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem ez rajtad is múlik! a pasi ha nem túlfűtött és nagyon szerelmes beléd akkor jó ideig beéri hogy csak magára számíthat... ha nem akkor vagy megcsal vagy szakít veled... szerintem 2-3 hónap után már kétséges a dolog... ez csak rajtad múlik meddig váratod...
2009. máj. 10. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:
az én "pasim" 20 évig bírta..... nem lett végül happy end....
2009. máj. 10. 14:39
 3/8 Voguelilias ***** válasza:

Ha igazán szerelmes beléd akkor sokáig. Ha nem akkor vagy erőltetni kezdi vagy félre lép. De ettől függetlenül nem kell azt csinálnod, hogy csak azért belemész hogy ne hagyjon el ne csaljon meg. Ha szeret akkor meletted lesz maximum ha olyan helyzet adódik akkor próbál majd rávezetni a dolgokra de semmiképp nem tesz ilyen dolgokat amiket fent írtam! Személye válogatja, hogy ki mennyit vár a barátnőjére. Nekem az első együtt létem a 2. barátommal 7 hónappal később történt meg miután összejöttem vele.

18/L

2009. máj. 10. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Ennyi idős korban minimum fél év szerintem, annyit mindenképp várj. Ha addig nem bírja ki, akkor meg menjen a fenébe, majd találsz olyat, aki igazán szeret, és aki azzal is törődik, hogy neked mi a jó, nemcsak a saját igényeivel.
2009. máj. 10. 14:45
 5/8 anonim válasza:
minimum 2 nap max 6 hónap
2009. máj. 10. 14:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem konkrétan kell egymással lefeküdnötök sokáig, de úgymond játszhattok egymássa. ( Nekem volt 1 éves olyan kapcsolatom, ahol semmi nem történt)
2009. máj. 10. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:

21 éves egészséges srác ~2 hónap.

Utána már hiába szeret nagyon győzni fog a biológia!

2009. máj. 10. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:

szia én is 16 évesen kerültem össze a pasimmal bár ő csak 17 éves volt és félévig jártunk addig nem is történt semmi csak orális szex:)

ha szeret akk vár de 1évnél több az lehet h sok ezt ti érzitek attól függ h mikor érzed magad felkészültnek

addig ne tedd mig mig nem érzed:)

2009. máj. 10. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!