Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő az átlagos?

Ha igazán szerelmes beléd akkor sokáig. Ha nem akkor vagy erőltetni kezdi vagy félre lép. De ettől függetlenül nem kell azt csinálnod, hogy csak azért belemész hogy ne hagyjon el ne csaljon meg. Ha szeret akkor meletted lesz maximum ha olyan helyzet adódik akkor próbál majd rávezetni a dolgokra de semmiképp nem tesz ilyen dolgokat amiket fent írtam! Személye válogatja, hogy ki mennyit vár a barátnőjére. Nekem az első együtt létem a 2. barátommal 7 hónappal később történt meg miután összejöttem vele.
18/L

21 éves egészséges srác ~2 hónap.
Utána már hiába szeret nagyon győzni fog a biológia!

szia én is 16 évesen kerültem össze a pasimmal bár ő csak 17 éves volt és félévig jártunk addig nem is történt semmi csak orális szex:)
ha szeret akk vár de 1évnél több az lehet h sok ezt ti érzitek attól függ h mikor érzed magad felkészültnek
addig ne tedd mig mig nem érzed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!