Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan nehéz megérteniük a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nehéz megérteniük a mai 17-18 éveseknek, hogy a tőlük idősebb lányoknak nem jönnek be? Pl. A huszonéveseknek. Nekünk FÉRFI kell, aki nem bajlódik velünk az ágyban, hanem megadja, amit kell, és nem repül el 5 perc alatt.

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 15:07
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
nem harmincas.. de igazabol, lehetnének. az én barátom 25 éves, és egész jól megvagyunk. elég érett már, nem kell azzal bajlódnom vele, h még mindig flörtölget mindenféle csajjal, akik kidobja a melleit :) és társai..
2011. nov. 16. 19:48
 22/31 anonim ***** válasza:
71%
Jaaa, mert az az érett, aki nem flörtölget a lányokkal, nem fordul meg utánuk az utcán. Értem. Igaza van az egyik hozzászólónak, lyan lány vagy, aki túl sokal gondol magáról. Tipikus és baromi unalmas.
2011. nov. 16. 19:53
 23/31 A kérdező kommentje:
te csak ne itélkezz rólam :) te meg olyan vagy aki azt hiszi tizenévesen h mindent tud a vilagrol, kozben meg neeeem :D
2011. nov. 16. 21:52
 24/31 anonim ***** válasza:
Akkor ebben egyezünk. :) Még valami?
2011. nov. 17. 07:57
 25/31 anonim ***** válasza:
Nekem is van a baráti körömben olyan lány aki 16-20 év közötti és 30as pasikkal kezd. Vagy elkényeztetett pícsák vagy drogfüggők :D. Az egyik csoport az álomvilágáért baszik a másik a drogért. Lényegében engem ez a dolog hidegen hagy, mindenkinek joga van dönteni mi fontos neki az életben. Nekem egészen más dolgok fontosak, jól lehet 30as éveimben élvezni fogom a helyzetet. Neked is jó most ahogy van, viszont kiakadsz azon ha valaki boldog mer lenni egy vele egykorúval. De ne félj egyszer te is megöregszel, sokkal hamarabb mint gondolnád. 19/F
2011. nov. 17. 09:58
 26/31 A kérdező kommentje:
hat, egyszer mindenki megöregszik.. én csak arról beszéltem, h nekem sokkal jobb egy idősebb pasi. és most 3-4 évekről beszélek.. mondjuk inkabb 4-5.. az eddigi összes velem egykoru, vagy 1-2 évvel idősebb pasi total gyerekesen viselkedett velem.. ezért nem is szeretem őket.. csak arra akartam választ kapni, h egy igazi nő mit akarhat a kisfiuktol.. nem akartam én senkit se bantani, no, de ti meg itt nekem estetek :D
2011. nov. 17. 20:00
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem estünk neked, én biztos nem. Csak az igazi nő még 30-40 éveseknél is ritka, alatta NINCS. Te sem vagy az, csak azt gondolod. Mivel minden második lány (30 év alatt) ezt gondolja, ezért semmi extra nem lehetsz. Megpróbálsz felnőttesen viselkedni, holott a gondolkodásod nagyon gyerekes. Ez az írásodból tükröződik is. És nem kell a szöveg, hogy látatlanban, meg a neten keresztül honnét ismerhetném a gondolkodásod. Olvasd vissza magad.
2011. nov. 17. 20:39
 28/31 Ájron ***** válasza:
Az érzelmi érettség nem feltétlen kor függő. Azokat meg, akik barátnő mellett is flörtölnek, meg nyáladzanak, én is megvetem. Attól hogy diétán van valaki, az étlapot még megnézheti, de az sem szabad túlzásba vinni.
2011. nov. 17. 21:10
 29/31 A kérdező kommentje:
hanem mi vagyok? kislány? :D ebből a pár kommentből aztán nem sokat tudsz leszűrni rólam, na de ok.. nem tudom h akkor mit mondasz a 12-13 évesekre :D én egy fiatal nő vagyok, ha tetszik, ha nem.. :)
2011. nov. 17. 22:30
 30/31 Ájron ***** válasza:
Váljék egészségedre.
2011. nov. 18. 13:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!