Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nehéz megérteniük a mai 17-18 éveseknek, hogy a tőlük idősebb lányoknak nem jönnek be? Pl. A huszonéveseknek. Nekünk FÉRFI kell, aki nem bajlódik velünk az ágyban, hanem megadja, amit kell, és nem repül el 5 perc alatt.
16:26
"engem nem kell pénzelni, milyen hülye általánositás ez már megint???"
Amilyen hülye általánosításokat te írtál, kérdező.
17:38
"nem tudom h mi rossz van pl. a 21-25 párositásban.. annyi korkulonbseg kell.."
Semmi rossz nincs abban, ha a fiú 21 a lány meg 25. Ez is ugyanolyan, mint fordított esetben.
Kérdező!
A szöveged arra utal, hogy te egy sértődött kislány vagy, aki senkinek sem kell. Az éretlenségedet teljesen bizonyítja a gondolkodásmódod.
Ha korrekt lennél, akkor ezzel is kiegészítenéd a szövegedet:
Olyan nehéz megérteniük a mai 17-18 éves kislányoknak, hogy a férfiaknak NŐ kell? Normális férfinak nem kellenek éretlen kislányok. Nagyon pattognak itt mostanában a lánykák, hogy ők milyen jók és menők annak ellenére, hogy még csak 17-18 évesek.
Egy 17-18 éves lány ugyanannyira mondható nőnek, mint amennyire férfinak mondható egy ugyanilyen idős fiú.
"nekem van barátom. csak nem értem az itteni pattogó kisfiukat, akik még nőt nem láttak meztelenül, de itt jár a szájuk, h márpedig ők is ugyanolyan tapasztaltak, meg mit tudom én"
Én meg nem értem, hogy za itt pattogó tizen-, és huszonéves lányok miért gondolják, hogy egyenrangú partnerei a harmincas férfiaknak. Aztán meg csodálkoznak, hogy pár szexuális együttlét után lelépnek. Tudom, 2-3-4 évet mondtál kérdező, de nem erre gondoltál a kérdés kiírásakor. Mivel akkor nem tetted fel volna a kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!