Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy autista férfibe. Képes ő is viszonozni a szerelmet?
Figyelt kérdés
Teljesen normális csak alig néz az emberekre és nem beszél,csak ha kérdezik,de akkor is csak tőmondatokban.Magában mosolyog általában.2009. máj. 10. 13:44
11/18 anonim válasza:
Utolsó. mi vagy te, hogy ezt a géped mögül megítéld? gyógy/fejlesztőpedagógus? pszichiáter?
a tudomány mai állása szerint az autizmus nem betegség, hanem egy állapot. ha nem hiszed, kérdezz meg erről egy szakembert.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2009. máj. 10. 18:52
13/18 A kérdező kommentje:
De még írhattok ám XD
2009. máj. 10. 18:53
14/18 anonim válasza:
nézd meg a ben X című filmet ( [link] a főszereplő is autista.
ha normálisnak látod, akkor érdemes megpróbálni..de nagyon sok türelem kell az ilyen emberekhez, és nem szabad velük veszekedni, olyannak kell elfogadni őket, amilyenek.
15/18 anonim válasza:
Tényleg nem betegség! Az igazgató úr, aki a differenciált pedagógiát tanította nekünk minden egyes órán elmondta, hogy az értelmi fogyatékosság és az autizmus sem betegség. Mert betegség az amiből ki lehet gyógyulni, pl. egy nátha. Ez viszont egy állapot, ami fejleszthető, de sosem múlik el. Szóval igaza van annak, aki azt írta, hogy ez egy állapot.
16/18 anonim válasza:
Szia
Mi történt azóta, közeledtél a kiszemelted felé? Hogy alakultak a dolgok ha megkérdezhetem?
17/18 anonim válasza:
Szntem tudná viszoznozni adni kell nekik is esélyt valószínűleg több időt kell vele eltölts mint egy normál emberrel ahhoz hogy megismerjed és szntem hülyeség hogy nincsenek érzelmeik csak nehezebbn bontakoznak ki
18/18 anonim válasza:
Szerintem fogsz Te jobbat találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!