Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki vagy csak a pia miatt volt?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel nagyon jól elvagyunk...flörtölgettünk meg minden. Ballagás meg érettségi után gondoltuk hogy megünnepeljük...ittunk.(de nem voltunk totál részegek csak jól éreztük magunkat)
Úgy vettem észre hogy bejövök neki, de csak akkor mert lépni amikor már ivott egy kicsit...akkor tök jól elvoltunk...
de amúgy kicsit félénk vagy nem is tudom...attól tartok hogy csak a pia miatt nyomult és amúgy be sem jövök neki
2009. máj. 10. 13:21
1/5 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül a pia miatt. Lehet hogy tényleg bejössz neki csak fél, velem is volt már ilyen és nem a pia miatt volt, mert utána összejöttünk.
2/5 A kérdező kommentje:
ha nem iszik is aranyos velem...
mondta hogy jó most a hajam mert bejövök neki így meg hogy szép a szemem meg minden...meg is ölelt meg ilyesmi...
csak mégis tartok tőle hogy lehet hogy azért volt..
tudom hogy hülye vagyok :S:)
2009. máj. 10. 13:28
3/5 anonim 

válasza:

egy ismerősöm nagyon félénk.. és a pia csodákat tesz vele ami az ismerkedést illeti... nem arra értem hogy teljesen beállva megy oda egy lányhoz, hanem hogy sokkal kevesebbet agyal egy két korty után olyan dolgokon, mint "mi lesz ha elutasít?" szal bátorságot ad.. :)
4/5 anonim 

válasza:

ha megdícsér amugy is akkor ez a kérdés tárgytalan... :) előző voltam
5/5 anonim 

válasza:

Ha piamentesen is megdícsér és azt mondja, hogy bejössz neki, akkor NEM A PIA MIATT VOLT!
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!