Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kamerás sms-szex több nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamerás sms-szex több nővel, de párkapcsolatban él valaki. Bíróság hogy ítéli meg?

Figyelt kérdés

Véletlenül jöttem rá, mert megtaláltam a gépen az elmentett enyelgéseket... egy nővel többszöri "randira" való utalás, közben egy óra szünet "felizgulás miatt", a párom szófogadó volt ... elment "zuhanyozni", aztán újra folytatták.

Több is van a rovásán.... azóta csúnyán szét is mentünk.

Megalázva érzem magam. Nekem a b**dmegolás, hülye vagy jutott, kötelességből volt velem. Megbeszélni sosem volt hajlandó a problémákat. Más súlyos probléma miatt - ha szükséges - ezt felhasználhatom bíróságon ellene? Hogy ítélik ezt meg?

2011. nov. 16. 07:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Alaposan megbántott, és alaposan megsérült az önérzeted. Ám ha te próbálod meg helyreállítani, akkor csak magadnak ártasz, ezek a gondolatok ellopják az életedből azt a szépet, amit még észrevehetsz, ha nem a bosszún töröd a fejed. Nem érdemes még akár pluszba egy percet is erre rááldoznod az életedből. A másik dolog pedig az, ha otthon hirtelen kihúzom a konyhafiókot, melyik csörög, a villa, vagy a kanál?
2011. nov. 18. 13:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi az utolsó hozzászólónak, legalább részedről megértést kaptam erkölcsileg. A bosszú tényleg nem megoldás, de eddig a pillanatig sem vesz "emberszámba", és mai napig ő a mártír. De a bizonyítékok már kifolynak a fiókból.

Mégis hiányzik, mert az egyik fele valóban aranyember volt, de a másik fele durva, lélektelen, lekezelő.

Túl kéne már lépnem.

Csak sajnos egy közös hitel miatt a mamám lakásával fenyegetőzik, úgyhogy futnom kell még pár kört, hogy koldusan is, de élhessek tovább.

2011. nov. 23. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!