Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamerás sms-szex több nővel, de párkapcsolatban él valaki. Bíróság hogy ítéli meg?
Véletlenül jöttem rá, mert megtaláltam a gépen az elmentett enyelgéseket... egy nővel többszöri "randira" való utalás, közben egy óra szünet "felizgulás miatt", a párom szófogadó volt ... elment "zuhanyozni", aztán újra folytatták.
Több is van a rovásán.... azóta csúnyán szét is mentünk.
Megalázva érzem magam. Nekem a b**dmegolás, hülye vagy jutott, kötelességből volt velem. Megbeszélni sosem volt hajlandó a problémákat. Más súlyos probléma miatt - ha szükséges - ezt felhasználhatom bíróságon ellene? Hogy ítélik ezt meg?
Köszi az utolsó hozzászólónak, legalább részedről megértést kaptam erkölcsileg. A bosszú tényleg nem megoldás, de eddig a pillanatig sem vesz "emberszámba", és mai napig ő a mártír. De a bizonyítékok már kifolynak a fiókból.
Mégis hiányzik, mert az egyik fele valóban aranyember volt, de a másik fele durva, lélektelen, lekezelő.
Túl kéne már lépnem.
Csak sajnos egy közös hitel miatt a mamám lakásával fenyegetőzik, úgyhogy futnom kell még pár kört, hogy koldusan is, de élhessek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!