Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Minden korosztály. Melyik a tetszene jobban egy csajon? Sexy dekoltázsos felső egy szűk nadrággal? Vagy zártabb felső de miniszoknyával?
hmmm hát nehéz kérdés ...
mint a videó 1:10-nél
http://www.youtube.com/watch?v=h4nxCYBuZ50
...de a 2-ra szavazok miniszoknya
Nekem mindenkepp a szoknya, valami szolidabb felsovel. De a combcsizmat felejts el, valami maximum terdig erot magassarkut vegyel...
18/F
"(a magassarkú combcsizma nemigen párosítható a miniszoknyával, szerintem az már k.vás)"
És?! Kit zavar ha kurväs?! Engem tuti nem! Ha jól áll rajtad és jól nézel ki benne, akkor felőlem jöhetnél így is egy randira. :D
A kérdésre a válasz: szűknacis felállás, én nagyon szeretem a szűknaci + magassarkú kombinációt.
amiben jól érzed magad a bőrödben, ez jön át a leginkább.
konkrét ruhadarabot férfiaktól kérdezni (legalábbis láttatlanul) szerintem felesleges, némelyikről azt se tudjuk, hogy az mi (pl. boleró, én csak a zeneművet ismertem pár nappal ezelőttig. :) kicsit olyan, mintha azt kérdezném a barátnőmtől, hogy gyári, vagy azonos besorolású Castrol olajat tegyek a kocsiba...
Lehet le fogtok pontozni, de én mindkettőt elég ribancosnak tartom. Sztem egy nő/lány öltözködjön szolidan és ne ribancosan. Persze nekem is elkerekedik a szemem a dekoltázsok meg szép lábak láttán, de azt a lány, aki éppen tetszik, nem szívesen látnám meg így.
A magassarkú combcsizmát meg sztem semmiképpen se.
A szűk nadrág sztem jó egy zártabb felsővel. Nekem inkább ez jönne be.
21f
"fellibben ide vagy oda XD semmi érdemlegeset nem lehet látni, még így is mondanátok a szoknyát? :D"
Igen. Mert azért legyen bármilyen vastag az a harisnya, azért jól átveszi a láb alakját. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!