Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év után és 3 hónappal az esküvő előtt meghátrált! Azt mondja azért, mert elmúlt a láng és nem szerelmes belém, viszont érzem, hogy kötődik hozzám és még nem döntötte el igazán csak beilyedt! Mit tegyek?
Ha nem biztos benne, inkább most menjetek szét, mint később.
Írja ezt egy középkorú nő, akinek most folyik a második válópere. Én a második férjemmel vagyok így. Nagyon szeretjük egymást, amíg látjuk, de ha valami egyszer már megindult... De ha nagyon akarod, próbáljatok meg elmenni egy Wellnes-re, új játékot belevinni a szerelembe. Én már tudom, hogy ott rontottam el, hogy mindíg azt csináltuk, amit ő akart.
sok sikert a nehéz probléma megoldásához.
figyelj, gondolkozz reálisan! Hozzámennél egy férfihoz, aki már most, talán a közös életetek kezdetén NEM SZERELMES beléd? Ha most nem, akkor hidd el, később se...
Válás szokott az ilyenek vége lenni...
Légy erős és bátor, hagyd el..keress újat...éld át megint zt a csodálatos érzést, hogy SZERELMES beléd a párod!
Ha gyenge vagy,szenvedni fogsz!!! (személyes tapasztalat:( )
ha nekem azt mondta volna,h mar nem szerelmes belem,akkor elkoltoztem volna/vagy ot kuldtem volna el....
Nem igazan tudnak vele egyutt lenni.MINEK HA UGYSEM SZERET????
ha meg csak fel a hazassagtol,egy ido utan rajon erre is és arra is,h szeret e vagy nem(ha nelkuled marad egy kicsit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!