Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnál rá, ha megtudnád, hogy a barátodra "ráhajtott" egy lány? (a barátod elmondta neked)
Az én barátomre is ráhajtott egy lány régebben. Nekem is elmondta. Ami jól esett, mert így jobban meg tudtam benne bízni, de közben rossz is volt, mert tudtam, hogy a csaj oda van érte. Amúgy az ő baráti társaságában volt a csaj, és olyan színten ráakaszkodott, hogy hívogatt, meg ilyenek. Kezdtem féltékeny lenni, és már hiába hitegetett a párom, nem nagyon tudtam hinni neki. Aztán egy koncerten odament hozzá (engem kézen fogva vitt magával) és a pasija előtt (merthogy neki is volt... és mégis az enyémet akarta... na mind1) azt mondta a csajnak:
"Figyu, te mért hívogatsz engem, és flörtölgetsz velem nyilvánosan, ha itt a pasid? Nekem itt a barátnőm, láthatod (felemelte az összekulcsolt kezünket), szóval ha a barátom akarsz lenni, akkor ilyen módon szállj le rólam!" :D
Én köpni nyelni nem tudtam, közben boldog voltam, és szégyelltem is magam, hogy nem bíztam benne. A csaj pasija pár nap múlva szakított vele. És azóta kivált a baráti társaságból, mert az én barátom után még 2 pasira rámászott, akiknek csaja volt! :)
Szóval én úgy gondolom, ha elmondta neked, az azt jelenti, hogy bízhatsz benne! Legalábbis nálam ez így működött! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!