Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy férfi fél év alatt kiég?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy 2 éve vagyok együtt egy férfival. Ugyan nem élünk együtt, de 10 percre lakunk egymástól. Az első fél évben szinte nem tudott velem betelni. Folyton szerelmeskedni akart. Viszont fél év után szinte teljesen érdektelen lett. Azóta ha arra várok, hogy kezdeményezzen néha hónapok is eltelnek. Ha pedig én kezdeményezek a válasz legtöbbször az, hogy "Ez most nem fog menni" vagy az, hogy "Már megint azt akarod?" Egyszerűen nem találok semmiféle magyarázatot erre. Olyan mintha klimaxolna, de szerintem ahhoz még nagyon fiatal. Azóta is velem tölti a szabadidejét, ahogy előtte is, de szerelmeskedésre egyszerűen nem tudom rávenni. Ha néha mégis sikerül, szinte látom rajta, hogy csak muszájból csinálja. Én meg lassan megőrülök a kielégítetlenségtől. Azt ne ajánljátok, hogy szolgáljam ki magam, mert nem magammal akarom csinálni, hanem a párommal.

Azt nem hiszem, hogy fáradt lenne, hiszen ugyanabban a bankban dolgozunk mind a ketten, majdnem ugyanaz a munkakörünk. Nekem még a munka után bőven lenne rá energiám. A munkahelyünkön semmi változás nem történt ami indokolná. Én 33 vagyok, ő pedig 36. Úgyhogy szerintem a kora sem megfelelő indok rá. Ennyi idő alatt kiégett volna? Van valami ötletetek?

2011. nov. 15. 16:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mit értesz lelki háttér alatt?
2011. nov. 15. 20:07
 12/12 anonim ***** válasza:

"Ha rám unt, akkor miért velem tölti a szabadidejét? Akkor nem mással lenne?"

Ugyanazért, amiért a csajok. A lelki támogatás és az érzelmi kötelék talán még megvan és ez kell neki, de más más(okk)al dug, akik iránt semmit sem érez, mert akkor már velük lenne.

2011. nov. 16. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!