Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hol szerettek ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol szerettek ismerkedni (22/L)?

Figyelt kérdés

Fiúktól, is és lányoktól is kérdezem, hol szerettek ismerkedni? Szerintetek mi a legjobb hely erre?

(Nem egy éjszakás kalandosra gondoltam)

22/L

2011. nov. 15. 12:18
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem tömegközlekedési eszközökön a legjobb
2011. nov. 15. 12:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Margit sziget, Lány kollégium elött, illetve pub de ott meg alapból úgy megyünk hogy nem barátnő jelölt hanem csak szimplán csajozás.
2011. nov. 15. 12:20
 3/10 anonim válasza:

ami éppen jön.

Mindenesetre a szórakozóhelyeket nem kedvelem ismerkedés céljából.

2011. nov. 15. 12:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Én régebben (10-20 éve) buszon, utcán, uszodában, de sajnos elég zárkózottak a lányok, néha elég furcsán néztek rám. Pedig nem vagyok sem jampizós, sem egy csélcsap típus. :(

F39

2011. nov. 15. 12:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Én inkább neten szoktam mert szeretem megismerni a csajok személyiségét is, és ha csak kinézem buliban vagy utcán stb. ott csak külsőre hajt az ember és elég zsákbamacska ha kapcsolatot akar az sztem nem a legjobb :) Neten innen-onnan mindig van 1-2 csaj ismerettség (sose társkeresőztem még) elbeszélgetek velük, megismerem őket és ha elég szimpik vagyunk egymásnak akkor találkozunk személyesen is. Ez eddig elég jól bevált :) 21/F
2011. nov. 15. 12:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Igazából ahol adja magát az alkalom.

Mostanában nem igazán van időm kimozdulni, így a neten beszélgetek inkább, de egyébként eddig főleg sport közben tudtam ismerkedni (első barátnőmet pl egy küzdősport edzésén ismertem meg), illetve gólyatáborban :D

Sajna nekem a suliban ismerkedés eléggé esélytelen, jár az évfolyamba legfeljebb tizenegynéhány leányzó (~400 fiú mellé).

Na picit kusza lett, de remélem érthető.

20/F

2011. nov. 15. 13:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Illetve hozzátenném hogy unom a netes ismerkedést, mert semmi értelme úgy, hogy nincs időm találkozni azokkal a lányokkal, akiket így megismerek. De ez már az én időbeosztásomból (illetve annak hiányából) fakad.
2011. nov. 15. 13:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Én szeretnék ismerkedni sok helyen... Az más kérdés, hogy hol van rá lehetőség. 22F
2011. nov. 15. 13:23
 9/10 anonim ***** válasza:

alapvetően nem szeretek ismerkedni lányokkal! de nem azért mert meleg lennék...

legjobban a főiskolán szerettem, mert bár ott is egyre alacsonyabb az értelmi szint, de relatíve még mindig magas.

hogy felnőtt értelmes emberek hol ismerkednek párkeresési céllal (gondolom így értetted) akik nem járnak felsőoktatási intézménybe azt nem tudom. de nekem is el kéne gondolkoznom rajta...

2011. nov. 15. 18:21
 10/10 guilelessgirl17 ***** válasza:

mindenki máshol szeret ismerkedni :

aki félénk az tuti hogy nem állít oda egy srác elé ( főleg ha még tetszik is neki hogy helloszijjjajárunk?? o.O ) szóval van aki neten ismerkedik van aki bátrabb és inkább személyesen :$ mert úgy gondolják ez a lányoknak jobban bejön főleg azt hiszik hogy menőbb is ... *--*

én pl. a chat.en ismertem a mostani barátomat és már fél éve együtt vagyunk <3

szóval bármi összejöhet bármikor csak kitartás az a lényeg : d

2011. nov. 17. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!