Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáznak érzem, hogy 21 éves létemre még csak 2 pasival feküdtem le. Mit tegyek? A haverjaim azt mondják, hogy nem a személyek száma a fontos, hanem az alkalmak száma.
soha nem fogjátok megunni ezt a gáz nemgáz dolgot?
már miért lenne gáz??? Annyival fekszel le amennyivel akarsz, ne érdekeljen már más véleménye.Nálad van az életed kormánya, te irányíts!!
ma 14:01
ja hogy most még pasid is van és ilyenen töröd a fejed??sajnálom a barátodat te szerencsétlen.....remélem rájön még időben hogy egy fas.z éhes kis ku.rva vagy valójában aki legszívesebben szét dugatná magát mindenkivel....hülye vagy kérdező nem becsülöd azt hogy nem dugattad szét magad és azt sem hogy van egy szuper pasid ahogy te mondtad...mi kell még akkor??mondom én a nőknek soha semmi nem jó....
ma 15:11
de de igen van jogom hogy így beszéljek rólad!Mivel te itt nyilvánosan feltettél egy kérdést amiből az jön le hogy meg akarod magadat bas.zatni.....nem mellesleg te kérdeztél én válaszoltam és elmondtam a véleményem rólad ennyi...ha nem tetszik bekaphatod...aztán már is egyel több f.aszt láttál:D
"csak 2-nél tartok.."
CSAK???
Én nem vagyok egy szende szűz, de én sem gondolom azt, hogy versenyezni kéne, hogy ki hány és milyen nemzetiségű emberrel feküdt le...
Egyébként miért tartod gáznak?
nem, semmi jogod, hiszen nem ismersz.. de ezzel leirtad magad :) a kérdésre kellett válaszolni, nem r.bancozni össze-vissza..
azért érzem gáznak, mert már mindenki más több emberrel lefeküdt, mint én..
azért érzem gáznak, mert már mindenki más több emberrel lefeküdt, mint én..
Nem nem!!Te írtad le magad ezzel a mondattal te szerencsétlen.....
Szerintem itt aki gázos és szerencsétlen és aki leírta magát az te vagy....nem veszed észre hogy mindenki azt mondja hogy te ezzel nem leszel nagyobb lány?Én csak megakarlak óvni a ku.rva jelzőtől még így is hogy nem is ismerlek...
mindegy akkor legyél hülye lotyó....te életed ha jól esik akkor feküdjél le még 20 fickóval...te dolgod neked kell eldönteni hogy mi helyes és mi nem...elvégre felnőtt ember vagy....több hozzá fűzni valóm nincs a kérdésedhez....sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!