Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e tolerálni a dohányzást, ha a kapcsolat alatt
szokik rá, és nem úgy jöttünk össze?
Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt, ő akkor nem dohányzott, sőt büszke is volt rá, hogy leszokott már jó pár éve, és elítélte az akaratgyenge embereket, akik kifogásokat találnak, hogy nem tudnak leszokni. 5 hónapos a kisbabánk, ő pont akkor szokott vissza, és én hiába mondom, hogy nem bírom elviselni a szagát, semmi nem történik. Undorodom a bőre szagától, ha letusol is érzem, kerülöm őt a házban, eltávolodtunk egymástól, képtelen vagyok tolerálni, és féltem az egészségét is. (arról nem beszélve, hogy a babánkért is felelősséggel tartozik már) Nem tudok változtatni azon, hogy émelygek a cigiszagtól, és undorodom a közelében lenni, ezt nem tudom leküzdeni...
dehogynem csókolózunk.. de én nem érzek semmit.. tenyleg.. :D
2011. nov. 15. 12:14
12/19 A kérdező kommentje:
sajnos hiperszaglásom van. ezt már ő is tudja. kipróbáltuk és akármit csinál érzem..
2011. nov. 15. 12:19
13/19 anonim válasza:
hat az nem jó.. :S nem tudok akkor segiteni..
2011. nov. 15. 12:48
14/19 anonim válasza:
És mit mond? Miért nem szokik le?
Mi úgy ismerkedtünk meg párommal, hogy mindketten dohányoztunk, én letettem a cigit lassa 2 éve, ő nem. Mondjuk én el tudom viselni, mert csak néhány szálat szív naponta, szóval annyira nem zavar, de mondtam neki, ha babát szeretnénk majd neki is le kell szoknia, ha én is megtettem elsősorban emiatt. ( Azt szeretném, ha kitisztulna teljesen a szervezetem mielőtt terhes leszek.) Azt mondta, hogy természetes, hogy akkor le fogja tenni.
Mondd vissza neki, hogy előtte miket mondott a dohányosokról, amikor még nem dohányzott.
2011. nov. 15. 12:53
15/19 anonim válasza:
Ha ennyire (kb. 0%) tudod tolerálni, akkor kérd meg, hogy szokjon át elektromos cigire, az nem büdös.
2011. nov. 15. 13:01
16/19 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki. Meg azt is, hogy régen azt mondta, bármikor le tudná tenni. Azt mondta nem tudja magát elhatározni. Kérdeztem, hogy mit vár tőlem, azt mondta, nem tudja, ő is tudja, hogy ez nem jó így, és nem tudja, miért kell neki. Megért engem is, mert én mindig ezt gondoltam erről, amit gondolok.
2011. nov. 15. 13:52
17/19 anonim válasza:
mi az az elektromos cigi? :DD
2011. nov. 15. 13:54
18/19 anonim válasza:
hát én sem érzek semmit ennek ellenére hogy nem dohányzok, és az illatát is érzem mellette, az egész megoldása pedig annyi hogy bújj oda akkor.
amúgy tényleg létezik elektromos cigi kedves utolsó kérdező/válaszoló :D
vaterán pl. keress rá láttam hogy kapni, megmosolyogtató de van :)
2011. nov. 16. 09:41
19/19 A kérdező kommentje:
Elektromos cigit nem akar, mert ő a társaság miatt (is) dohányzik. Szóval ez nem pálya számára. Azon túljuthatunk, hogy elviselem-e a szagát vagy sem. Írtam, hogy nem bírom a szagát ilyenkor, bármit teszek. Szóval szerencsés vagy ha te nem érzed, vagy te nem undorodsz. Olyanok írjanak akik undorodnak, hogy ők mit tesznek, és ők tudják-e tolerálni. (ha nem undorodnék én is tolerálnám, sajnos azonban nem így van :) )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!