Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjek fel Skinhead pasit?
Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 21:00
11/18 anonim válasza:
Menj le a hungária bárba acélbetétessel és taposs meg pár cigányt. Üvöltsd hogy
"Vesszen trianon, vissza felvidék!"
És AZTÁN told le a hajad nullás géppel.
Komolyan azt hitted hogy normális válaszokat fogsz kapni egy ILYEN kérdésre?
13/18 anonim válasza:
mert? miért ne szedjen fel skinheadet? mibajod a skinheadekkel? amúgy meg semmiképpen ne told le a hajad az undorító szerintem, csak vegyél föl egy bakancsot, egy lonsdale kabát és mehetsz. amúgy meg minek ezt túlkomplikálni, ha nem vagy p.csa és gondolom nem vagy a kérdésed nézve csak köszönj oda neki és onnantól már intézi ő
14/18 anonim válasza:
"Komolyan azt hitted hogy normális válaszokat fogsz kapni egy ILYEN kérdésre?"
Dehogy várta... Trollkodik, hülye hobbi, de ez van.
15/18 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy trollkodom... Ha trollkodnék, akkor olyat kérdeznék, hogy átlagba mekkora egy skinhead farka vagy hasonló hülyeséget.... Egyszerűen annyi érdekelt volna, hogy hogyan érdemes közeledni egy idegenhez, mert úgy vettem észre, hogy általában csoportban vannak, és nem szeretném sem magamat, sem a srácot kellemetlen helyzetbe hozni, azzal, hogy leszólítom mikor a haverjaival van, mert úgy sem venne még csak komolyan sem. A probléma még az, hogy egyáltalán nem vagyok p*csa belül, de elég nőiesen öltözködöm és nem tudom, hogy ez most előny vagy hátrány-e....
2011. nov. 15. 18:10
16/18 anonim válasza:
Ha elég nőiesen öltözöl akkor nem nagyon fognak rád figyelni (ha pics@san akkor normális skinheadnél nincs esélyed). Vagyis én mindig a bakancsos, terepmintás magyaros pólós lányokat nézem meg jobban. Egyébként ha elmész egy koncertre több esélyed van
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ!:)
2011. dec. 8. 15:25
18/18 anonim válasza:
attol függ mit akarsz? és milyen skinhead pasira gondoltál. Én kopasz vagyok mert nekem ez kényelmes,de ez nem azt jelenti,hogy skinhead.persze erről lehet vitatkozni,hogy mit jelent a szó. szóval kimondottan skinhead kell acélbetétes csizmával meg fekete narancssárga kabátban,vagy csak simán a kopasz pasikra buksz? mert elég nagy a külömbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!