Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyok 1 jóképű Fiú! De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok 1 jóképű Fiú! De van egy csj akit kb 2 hónapja ismerek hogy jöjjek be neki?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt nem 1 suliba járunk!???
2011. nov. 14. 17:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Lány vagyok és hidd el, hogy vannak olyanok, akiknek nem! Szerintem a kiállás, kisugárzás, személyiség sokkal fontosabb!
2011. nov. 14. 21:56
 12/24 anonim ***** válasza:
Pont azért nem hiszem el, mert lány vagy :) Nem is gondolod, mennyire nem ismeritek magatokat.
2011. nov. 15. 07:19
 13/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy vannak ilyen lányok, de én nem ilyen vok. De nem állok le vitatkozni. Ne általánosíts légyszíves! Ha ismernél, akkor tudnád, de így ezt nem tudom neked sehogyse bebizonyítani, úgyh tök mindegy.
2011. nov. 15. 09:13
 14/24 anonim ***** válasza:
Vannak rendes lányok akiknek nem fontos annyira a külső mint akiknek nagyon is számít. Ezeket a dolgokat csak ismeret után lehet megállapítani és nem úgy, hogy hasunkra ütünk. Az is igaz, hogy ezek a rendes lányok se rengetegen vannak.
2011. nov. 15. 10:52
 15/24 Lifeishard ***** válasza:

"De igen, sajnos a lányoknak a külső a minden."

Ezen szakadtam... Hallod, én nem vagyok egy kimondottan szép gyerek, és amíg azt hittem, annak kell lennem, nem is voltak nőim... Aztán rájöttem, hogy van ennél sokkal fontosabb: a határozottságod és az önbizalmad (ebből kifolyóan meg a tartásod és a kiállásod). A kommunikációd. Higgyél nekem pajti, tudom, miket beszélek. A külső is fontos lehet persze, de inkább abban az értelemben, hogy stílusosan, ízlésesen öltözködsz és ápolt vagy (nincs toka, nem lóg ki az orrszőröd, nem bűzlik a pofád, nem rohadnak a fogaid, tiszta vagy, nem zsíros csimbókokban lóg a hajad, stb). Tudod, külső megfog, belső megtart, jó szex magához láncol :) Szóval legyél magabiztos (ez qrva nehéz, ha fosós vagy, de létezik jó néhány gyakorlat, és egy "tuti" biztos módszer :)),határozott, ne izgasson, mit gondol rólad, markold meg a golyóidat és menj oda hozzá, aztán kezdj el vele dumálni, mindegy, miről (jó, mondjuk ne fegyverekről meg akciófilmekről). Kezdetben ennyi elég is lesz. Jah, és ne görcsölj, mert akkor elbaxod, és ne akard dicsekvéssel lenyűgözni, mert akkor szánalmassá válsz a szemében. The life is hard.

2011. nov. 16. 10:32
 16/24 anonim ***** válasza:

"Tudod, külső megfog, belső megtart, jó szex magához láncol :)"

Ezen meg én szakadtam:) mind a háromba bele lehet kötni. Ezt valaki kitalálta és azóta elterjedt szólásként. Tudod egy bolond százat csinál:)

2011. nov. 16. 17:16
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm:Lifeishard úgylátszik még léteznek normális emberek akik hozzá tudnak normálisan szolni egy kérdéshez!Kösz jaaa am joba vagyunk ápolt vok rendes csak nem a legjobb képű de köszi a segítséget!
2011. nov. 16. 18:17
 18/24 Lifeishard ***** válasza:

Kedves 16-os Válaszoló!

Természetesen bele lehet kötni mind a háromba, nyilván nem ez a szólás az ismerkedés és párkapcsolat "magva", de rengeteg igazságot tartalmaz, szvsz. Pl.:

1.: Ha olyan a külsőd, ami bejön a csajnak, nem tagadhatod, előnnyel indulsz, szívesebben áll majd szóba veled. Ha máshol nem is, legalább itt számít a külső. (Ez nyilván NEM azt jelenti, hogy ha nem vagy az esete, azonnal elküld, és nem jöhetsz össze vele.) Ezzel lehet vitatkozni, csak nem érdemes.

2.: Hiába vagy b@szottul jóképű, ha belül labilis, tutyimutyi, esetleg pszichopata vagy, lefarcol, vagy félrek...r.

3.: A szex bizony fontos. Önmagában 'nem sok' (bár ismerek olyan "párokat" akiket mindössze a jó szex tart össze), de ha az első kettő OK, és emellett még jó szerető is vagy, akkor szignifikánsan nagyobb az esélye, hogy beléd szeressen :).

Tehát nem ez a mondat az alfa és omega, de hogy egy bolond százat csinál, azt 'kissé' erősnek tartom, de kíváncsian várom a véleményed.

2011. nov. 17. 11:09
 19/24 anonim ***** válasza:

1. lehet legtöbbnek számít a külső, de nem mindenkinek. Én is utasítottam vissza szépet és jöttem össze olyannal aki nem volt szép! Erre varrj gombot:)

2. Ez igaz, hogy a belső megtart, ha normális és épp ezért az elsőt cáfolja. Ám mégis vannak olyanok akik egy agresszív mellett kitartanak. Hogyan is?:) Fura ez az élet nem igaz?

3. A nimfosoknak vagyis a szexfüggőknek igen fontos, de normális embereknél nem. Akit a szex tart meg az az jelenti, hogy a belső nem mivel, ha nem jó a szex akkor vége. Hol van ebben a szerelem?:D Gyökerek! Vannak rendes emberek akik elfogadják a párjukat úgy is, hogy nem igazi a szex. Lásd a nők többsége nem éli meg vagy csak ritkán jut el az orgazmusig és mégis boldog párkapcsolatban élnek nagyon sokáig a párjukkal:) Mégis csak meglepőt tudtam mondani ugye?:) Ne alkoss olyan képet másoknak ami nem igaz! Ha úgy gondolod ahogy leírtad akkor tedd hozzá, hogy az a tele véleményed, mert amiket írtál nem hogy nem igazak, de még helytelenek is.

2011. nov. 17. 12:16
 20/24 Lifeishard ***** válasza:

Végre, egy igazi vitapartner! :D

Nos, az első mondatomban ott szerepel, hogy szvsz; elnézést kérek, ha nem érted, nem vagyok kocka, azt hittem, ez amolyan elfogadott fórumos dolog, mindenhol láttam, és azt jelenti: szerény véleményem szerint. Tehát hozzátettem, hogy ez az én véleményem.

1. Jó nagy betűvel odaírtam, hogy NEM azt jelenti, hogy, ha nem jössz be a csajnak, elküld. Én is jöttem már össze olyannal, akinek elsőre nem jött be a külsőm. Amiről írok, nem helytelen, de tapasztalat – az előnyösebb külsővel forral indulsz. Még egyszer hangsúlyozom, nem azt írtam, hogy a külső minden, de legalább MINIMÁLIS jelentősége van SZERINTEM, legalább olyan szempontból, hogy ne legyen a partner igénytelen. Itt az én gombom.

2. A kettő között, ha csak a mondatszerkezetet és a szavak szintjét nézzük, nincs ellentmondás. Az, hogy valami megfog valamit (valaki valakit), még nem biztos, hogy meg is tudja tartani. Ha az érzelmek vagy a kapcsolat aspektusát nézzük, igazad van, a „belsőt” nem lehet leegyszerűsíteni. Én sem tettem. Nincs fekete vagy fehér, van tulajdonság, ami valakit vonz, másokat taszít. Ha vonzza, mellette marad, ha nem, elhagyja, azaz, a külső ellenére is kislisszan a kézből. Remélem, így már érted, hogyan gondolom, hogyan VÉLELMEZEM. (Egyébként, az agresszivitásra visszatérve: aki megmarad ilyen faszi mellett, annak az a vonzó. Egy férfi legyen is agresszív, ha a saját céljai eléréséről van szó, de ez ne mások eltiprását jelentse. Egyébiránt, ahogy egy másik hozzászólásomban írtam, rengeteg csaj van, aki bunkó és erőszakos állatokkal van együtt. Miért? Mert a bunkó és erőszakos állatot nem érdekli, mit érez a nő, sokszor tesz rá, és egyáltalán nem függ tőle. Azaz, erősebb és függetlenebb, mint a nő, és ettől a kettőstől majd' megőrülnek egyesek. Szerencsére, a többségnek idejében benő a feje lágya, több érzelmi intelligenciára tesz szert, megtanulja tisztelni magát és rájön, hogy rengeteg "erős" és "férfias” pasi létezik még, aki nem üti-veri a nőket és csak alkalomadtán bunkó, amikor feltétlenül szükséges :). Ezután pedig lelépnek. Ez nem csak az én véleményem, hanem jónéhány férfitársam és nem kevés nő véleménye is, akik köszönik szépen, érzelmileg teljesen egészségesek.) Igazad, van, az élet fura, helyesebben the life is hard :).

3. Abban igazad van, hogy a szexfüggőknél, vagy azoknál, akiket csak a szex tart össze, nincs szerelem; ezért is van idézőjelben a párok… Próbáld meg kérlek egészében végigolvasni és értelmezni a mondataimat, mert egy-egy kiragadott momentumnak nincs értelme, így érvelni félrevezető (a bunkó jelző is és tárgy is :)). Ha megnézed, a következőt írtam: „ Önmagában 'nem sok' (bár ismerek olyan "párokat" akiket mindössze a jó szex tart össze), de ha az első kettő OK, és emellett még jó szerető is vagy, akkor szignifikánsan nagyobb az esélye, hogy beléd szeressen :).” Mégegyszer: HA az első kettő OK (tehát ha a leendő udvarló nem igénytelen, azon kívül számos olyan tulajdonsága akad, ami vonzza a kiszemelt nőstény egyedet :)), és emellett még jó szerető is; no, akkor tényleg megvan az ESÉLY a szerelemre. Így, a hárommal együtt, nem külön-külön. Nem azt írtam, hogy ekkor 100%, hogy tied a csaj. Ez is csak VÉLEMÉNY, de biztos, hogy nem egyedül vagyok vele.

A vitaindító mondatot tehát így, együtt értelmezem, mert így koherens. Még egyszer, nem ez az alfa és omega, de VÉLEMÉNYEM szerint elég jól igyekszik megfogni egy meglehetősen árnyalt és megfoghatatlan jelenséget. Ezek tükrében úgy érzem, nem helytelen, amit/amiket leírtam, de Szentírásnak sem kell tekinteni.

2011. nov. 17. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!