Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyen esetben mit tennétek?
Barátnőmmel 5 hónapja vagyunk együtt. Ma mesélte, hogy azt álmodta, hogy itt voltak nálam 3-an ő egyik közös ismerősünk (fiú) meg valaki nem tudom ki. Így adta elő:
Ott voltunk nálatok és lefeküdtem a gyerekkel, meg ilyenek de ez csak egy álom és úgy se tennék ilyen. Szerintetek mit tegyek ilyen helyzetben. Azt mondják az álom egyfajta vágyakozás.. Ti mit tennétek? ?
"Így van ez egy vágyakozás, ha nem fantáziált volna még ilyenről, akkor nem álmodott volna róla."
Na ez baromság, legalábbis én abszolút nem így működök, ezerszer álmodtam már olyat, hogy együtt vagyok olyannal, aki egyébként abszolút nem jön be, nem tárgya a szexuális fantáziámnak.
Pl. egyszer álmodtam Hitlerrel...
Valószínűleg a lenti provokatív reklám miatt:
Szóval szerintem nincs ilyen összefüggés. Az viszont eléggé furcsa, hogy miért mesélte ezt el neked a barátnőd. Vagy féltékennyé akart tenni - nagyon debil módon - vagy szimplán nincs ki mind a 4 kereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!