Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te engednétek a 14 éves lányotoknak, hogy egy 24 éves férfival létesítsen kapcsolatot?
NEM - de ez nem engedés kérdése. Szóval a NEM az igazából csak arra a képzeletbeli esetre vonatkozik, ha lenne egy abszolút hatékony vétógombom a kérdésben. De az élet nem így működik, hiába "nem engedem", megakadályozni nem tudom, sőt.
Remélem, hogy sikerül majd úgy nevelnem a gyereket, hogy ez fel se merüljön, de tudom, hogy hiába nevelem tökéletesen, a külső hatások sem elhanyagolhatóak.
Viszont ha már fennáll a helyzet, akkor inkább legyek ebben a "szövetségese", mint ellensége, inkább beszélje meg velem a gondokat és avasson a bizalmába, menjünk el nőgyógyászhoz, gondoskodjon védelemről stb. Szóval ha ne adj Isten előállna egy ilyen helyzet, akkor nem tiltanám vehemsensen, mert azzal biztos, hogy ellenkező eredményt ér el az ember egy 14 évessel szemben.
Szerintem egy 14 éves lány a saját korosztályával foglalkozzon, max még 16 évesekkel! Szexuális kapcsolatot meg egyáltalán nem engednék neki, max 2 év múlva!
14/L.
pedofil állat, feljelenteném kiskorú zaklatásáért
nem engedném 14 éves lány még gyerek a 24 éves az valóban felnőtt nem normális, plusz még buckalakó, ezekkel vigyázni kell náluk 14 évesen ha valaki terhes az megszokott dolog, a terhesgondozási díjat meg a mi adónkból fizetik neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!