Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek akkor, ha észre vennétek, hogy a párotok rendszeresen olyan pár perces videókat néz, ami szexi és vicces kategóriában került fel?
Komoly kapcsolatban vagyunk, több, mint egy éve. Én elmondtam az elején, hogy nálam csak akkor működik egy kapcsolat, ha én vagyok az egyetlen neki, mint nő. Én nem vagyok kíváncsi másra, látványra is kielégít a barátom, nem érdekel, felőlem olyan videók is mehetnének előttem, hogy a kondi teremben a pasik olajjal kenegetik a kockás hasukat, egyszerűen tisztelem annyira a páromat, hogy nem alázom meg őt ezzel.
A pláne az, hogy nap mint nap ájuldozik, agyon dicsér, hogy mennyire tetszik neki a testem, meg hogy csak én vagyok neki szép...
Kértem többször is, hogy ne azt mondja, amit hallani akarok, hanem ami az igaz, hisz én is őszinte vagyok, kényes kérdésekben is (pl. maszturbáció). Legutóbb olyan videót láttam, hogy nézett, aminek az volt a címe, hogy a legszebb lassított felvétel, csak az volt benne, hogy egy nő mellére vizet folyatnak...Nem értem mi szükség van erre. Mindig próbálok tip-top lenni, adok magamra, tényleg semmi baj nincs a külsőmmel...
Nem cigizem, nem iszom, nem bulizom, meghallgatom gondját-baját...Változtatgatok néha a külsőmön, megteszek mindent.
Mintha most semmibe veszett volna minden, amit eddig mondott, hogy mennyire oda van tőlem.
Szeretni szeret, az biztos...de nekem ez így nem megy...
Tudja, hogy nekem mennyire fáj az ilyen, és rendszeresen nézi...Modell-válogatásokat is. Nekem más az értékrendem.
Kérlek mondjátok el a véleményeteket, a szívem szakad meg.
20/l
Tőlem aztán nézegetheti. De legjobb együtt nézni :)
23N
"Akkor ez nekem nem fog menni...úristen...megszakad a szívem fájdalmamban, már fizikailag is fáj a mellkasom."
Jaj, ne fogd már fel ilyen negatívan. Nincs ebben semmi rossz. Attól még ugyanúgy szeret téged és te vagy az egyetlen nő az életében.(legalábbis gondolom) Most egy ilyen piti dolgon idegeled magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!