Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk a barátommal ma este?
Ma este találkozunk, de nem tudom mit csináljunk... Egy ideje csak filmezünk meg beszélgetünk, de nem tudom mit csináljunk... Van valami jó ötletetek? Ti mit szoktatok?
Sajnos a szex esélytelen, mert éppen piros napjaim vannak! :S :) Elmenni valahova, nem sok kedvem van... eléggé fáj a hasam :S itthon kellene valami jó program...
előre is köszönöm a segítségeteket! :)
18/l és 19/f
Hát ha a fiú kérdezte volna én azt mondtam volna neki, hogy főzzön a lánynak egy jó kaját amit imád, készíts neki előre egy fürdőt valami frankó fürdősóval, aztán a hálóban meg adj neki egy kiadóst masszázst, akár erotikusat is :)
Ha a mész hozzá vigyél neki virágot meg csokit.
Remélem tudtam segíteni :)
Ja,amúgy mi is szoktunk szexelni ha megvan..persze csak orálisat..és nekem is szokta a barátom, persze fürdés után, és tamponnal..a csiklóhoz semmi köze a menzeszhez :)
Ízlés dolga, de én nem biztos,hogy kibírnám 4-5 napig, meg a barátom se,hogy ne csinálja nekem! :)
Borozgassatok!
Miért is ne?
Szereztek 3-4 félét, és töltögettek egymásnak :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!