Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi történhet pár nap alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhet pár nap alatt amitől valaki ennyire megváltozik?

Figyelt kérdés
Kkorábban rengeteget beszélt, beszélgettünk eljártunk minden fele, de egy ideje távolságtartó, nem megyünk sehova együtt (nem vagyunk együtt.), alig beszélgetünk.
2009. máj. 9. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,már nem olyan fontos neki a kapcsolat...vagy esetleg van valakije? Én csak ezekre tudok gondolni így hirtelen..esetleg valamivel megbántottad, csak nem emlékszel rá, és benne maradt ez a "seb" ? Próbáld meg megbeszélni vele a dolgot, mert így nagyon rossz lehet!!
2009. máj. 9. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha igy teljesen hirtelen leált akkor lehet kiábrándult belőleg ,megúndorodot vagy már magában lezárta akapcsolatot csak nemmer szakitani .
2009. máj. 9. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hali, az előzőek is előfordulhatnak, de én nem vok ilyen pesszimista, lehet, h valami rajtad kívüli az oka, vagy túl stresszes, próbálj meg vele beszélni. Remélem rendeződnek a dolgok.
2009. máj. 9. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én is így jártam... Nem egészen egy hét alatt... És sajnos a tapasztalatom nem jó, mert szakított...:( Ettől függetlenül szerintem is beszéljétek meg, ha nincs nagy baj, akkor sokat segíthet.
2009. máj. 9. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!