Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha halálosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha halálosan szerelmes vagyok egy férfiba, akinek már 5 éve barátnője van?

Figyelt kérdés

2 éve találkozgatok vele, sajnos beleszerettem és nem tudom mit tegyek mert megmondani nem merem neki, de minden percben csak rá gondolok és őrülten hiányzik...:(((((

Mindig kisírom magam és azt hiszem jobb lesz de aztán minden kezdődik előről....Segítsetek légyszi!!! Mit kéne tennem ?

2009. máj. 9. 13:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én voltam ilyen helyzetben. bár annyi volt a különbség, hogy a pasinak nem volt bnője. megismerkedtünk, belezúgtam, majd leközölte, hogy ő most képtelen komoly kapcsolatra, de nagyon kedvel engem, sőt kíván, ezért ha én is belemegyek egy ilyen laza felállásba, találkozgathatnánk, amikor őfelsége éppen ráér. szerelmes, alig 20 éves liba voltam, természetesen belementem. bár ne tettem volna. kikészültem ettől az időszaktól, leakasztgatott a szögről a pasi, amikor épp ráért, én meg egyre szerelmesebb voltam. amúgy többször is elküldtem a fenébe, de ő szemét módon mindig visszahízelegte magát, mert tudta, hogy pár kedves szótól, csóktól úgyis elalélok. így is volt. kb 2 évig bírtam a dolgokat. aztán egyszer erőt vettem magamon, és kegyetlenül kirúgtam, hogy csak úgy nyekkent. kitöröltem a számát, letiltottam messengerről. szörnyű hetek következtek, napkig sírtam egyfolytában, volt hogy éjjel felriadtam, és bőgtem miatta. aztán a tanulásba temetkeztem, mert miatta az egyetemi tanulmányimat is jócskán elhanyagoltam, több elkúrt szemesztert kellett behoznom. ez nagyon hasznos búfelejtő volt. aztán egyre kevesebbet sírtam utána, enyhült a fájdalom, végül eljutottamm oda, hogy közömbös. néha fellángol bennem a düh amiatt, hogy ennyire buta voltam, hogy így hagytam magam kihasználni. azóta sem beszéltünk. néha összetalákozunk véletlenszerűen, de megeresztek felé egy halvány hellót és kész. most már ha térden csúszva se fogadnám vissza. legyen több eszed, mint nekem volt anno, és küldd el minél előbb ezt a faszit melegebb éghajlatra. nincs semmi jövője, értelme a kapcsolatotoknak, hidd el. ne szívasd magad.
2009. máj. 9. 14:00
 12/17 anonim válasza:
velem is ez van! a pasi 15 évvel idősebb nálam és 3 évig együtt volt a barátnőjével. Velem 1 évig találkozgatott titokban! A héten szakított a csajával, mert már elhidegült a kapcsolatuk! De mióta szakítottak semmi változás nincs! Pedig eddig mindig avval jött, h neki más helyzete van, mert van barátnője és azért nemtudunk több időt 1ütt lenni! Pedig abban reménykedtem, h végre összejön velem...
2009. máj. 9. 14:43
 13/17 anonim válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben, bár ő 8 éve van együtt az élettársával,és van egy lányuk is. Csak a gyerek tartja össze őket. Soha nem ígért semmit, és tudtam, hogy csak akkor lesz vége, ha én szállok ki a kapcsolatból, mert neki én a változatosságot jelentettem, nem unt volna meg. És 2 hete megmondtam neki, hogy nem akarok többet beszélni vele. Még mindig hiányzik, de tudom, hogy jól döntöttem. Mivel csak titokban találkozhattunk, hiába volt ő, gyakorlatilag egyedül voltam. Gondolj bele, hogy 2 éve csalja veled a barátnőjét, szerinted téged nem csalna? Nem könnyű, de nemet kell mondanod, mert így rengeteg másik lehetőséget szalasztasz el. Remélem tudtam segíteni!
2009. máj. 9. 18:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Vajon érdemes puhatolóznom nála hogy akar e tőlem vmit hosszú távon? Mert még ő sem igért semmit csak az elején mondott annyit hogy nem valószínú hogy komoly kapcsolat lesz közöttünk
2009. máj. 9. 19:38
 15/17 anonim válasza:
Ha fel akarna vállalni, már rég megtette volna... 2 év nagyon hosszú idő. Szerintem nem puhatolóznod kéne, hanem nyíltan megmondani, azt ahogy te érzel, és választás elé állítani, mert így soha nem lesz vége.
2009. máj. 9. 19:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Jajj istenem, ne legyél már ennyire liba, fogd fel, hogy nem akar tőled semmit. ne puhatolózz, ne kommandózz utána, hanem szedd össze magad, és DOBD KI!
2009. máj. 9. 20:25
 17/17 maundrel ***** válasza:
egyetértek az előttem szólókkal... szereted annyira hogy elengedd? mert ha igen akkor tedd meg.
2009. máj. 10. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!