Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha halálosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha halálosan szerelmes vagyok egy férfiba, akinek már 5 éve barátnője van?

Figyelt kérdés

2 éve találkozgatok vele, sajnos beleszerettem és nem tudom mit tegyek mert megmondani nem merem neki, de minden percben csak rá gondolok és őrülten hiányzik...:(((((

Mindig kisírom magam és azt hiszem jobb lesz de aztán minden kezdődik előről....Segítsetek légyszi!!! Mit kéne tennem ?

2009. máj. 9. 13:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Saját érdekedben mondom, hogy már ne találkozzál vele. Csak magadnak ártasz. 5 éve van barátnője, biztos nem hagyja ott, szereti. Mit kéne tenned? Felejteni!

L, 18

2009. máj. 9. 13:04
 2/17 anonim ***** válasza:
79%

Ne találkozgass vele, ennyi az egész... Ha találkoztok, sosem fogod elfelejteni.

Vagy a másik alternatíva az, hogy elmondod neki az érzéseid, és reménykedsz benne, hogy ott hagyja a barátnőjét érted.

-Reaper-23/F

2009. máj. 9. 13:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Mond neki nemet!

Csak nem értem,ha 5éve van barátnője,és szereti,akkor miért találkozgat egy másik lánnyal??!

2009. máj. 9. 13:14
 4/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta h nem biztos benne h szerelmes a bnőjébe, és sztem így is van(különben nem csalná meg), sztem csak fél, mert van egy biztos kapcsolata és hátha nem lenne többet komoly kapcsolata.Egyszer azt mondta h ha 3 hónapja lenne bnője akkor otthagyná.Ugyh valószínű az idő tartja össze őket.Az biztos h tetszek neki mint nő, meg sztem kedvel is, csak ez kevés ahhoz h kilépjen egy kapcsolatból.egyébként 10 év van köztünk, de ez talán nem is lényeges.Komolyan úgy érzem bármire képes lennék érte, még soha nem voltam ennyire szerelmes senkibe, de nem merek neki beszélni az érzéseimről, mert lehet elijeszteném....
2009. máj. 9. 13:15
 5/17 anonim ***** válasza:

Lehet igazad van,hogy szeretet,és megszokás van köztük,ezért nem lép!

De ez nem korrekt a barátnőjével szemben!

Puhatolózz nála,hogy mit is akar!

Amugy én is csak 22vagyok a barátom pedig 30

2009. máj. 9. 13:20
 6/17 maundrel ***** válasza:
100%
5 éve van bője, és megcsalja őt?! Akkor szerinted ha összejönne veled, téged nem csalna meg?! ... Eléggé tisztességtelen ez a fiú.. csak gyávaságból van együtt a barátnőjével.. ez szánalmas.
2009. máj. 9. 13:21
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el gyorsan....

Veled ugyan ezt tenné.

Söt utánnad bizti lessz neki egy másik második.Sajnálom a barátnöt.#

Lehet,hogy nektek lányoknak el kellene bes´zélgetnetek.Nekik 5 év,nektek 2.

Inkább véleményt nem írok. Téged nem értelek,hogy tudsz valakivel összejárni,mikor tudod hogy barátnöje van???

2009. máj. 9. 13:27
 8/17 A kérdező kommentje:

Kedves 13:20as!

Lehet tényleg puhatolóznom kéne, de nem merek, meg nagyon ritkán találkozunk mert fél, h kitudódik. Az is nagyon bánt h építkeznek és nem értem h akkor miért csalja a csajt. Tegnap éjszaka megmutatta nekem a házat, ott találkoztunk, tiszta romantikus volt és ilyenkor érzem azt h ez nagyon igazságtalan, miért nem lehet velem?Igaz az elején mondta h nem ígér semmit de miért nem vállal fel ha már 2 éve találkozgatunk? Ilyenkor szorul össze igazán a szívem és legszívesebben világgá kürtölném, annyira fáj

2009. máj. 9. 13:30
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi eléggé unfair játékot játszik. te nem tartod megalázónak ezt, amit veled művel? időnként leakaszt a szögről, és ennyi. persze, mint embert kedvel, de ez édeskevés. a barátnőjét nem fogja otthagyni miattad. amúgy meg elég valószínű, hogy ezt később veled is eljátszaná. kívánom, hogy felnyíljon a szemed, és egyszer s mindenkorra legyen erőd kitenni ezt az alakot.
2009. máj. 9. 13:32
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi h sgítetek! Légyszi írjatok még mert minél több véleményre lennék kíváncsi! Ha vki volt már ilyen helyzetben az is írjon légyszi!
2009. máj. 9. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!