Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondhatnám másképp a barátomnak?
Kicsit bonyolult a sztori de lényegében az a gond hogy jártunk 2 hónapot és ő megcsalt egy másik lánnyal, ami után én kidobtam, összejöttek és 3 hónapig voltak együtt, de állítólag a barátom engem szeretett végig.Na és míg jártak a második felében végig hívott telefonon, beszélgettünk stb, és megbeszéltük hogy ismét megpróbáljuk együtt.
Viszont a másik lánnyal a 3 hónap alatt volt moziba, strandon, vidámparkba, diszkóba.Velem pedig tegnap töltötte a 3hónapot, és egyszer mentünk el állatkertben ahol saját magamnak fizettem a jegyet.
A fődolog hogy a barátomnak hiába magyarázom hogy azt mondja nekem hogy engem jobban szeret mint ahogy a másik lányt szerette, mégis vele a 3hónap alatt több helyre elment.
Viszont én is szeretnék elmenni, már mondtam is neki hogy menjünk mindig azt mondja jó majd megyünk.Már nem tudom hogyan adjam a tudtára,nem akarok rámenős lenni, fizetem én a saját részem, de legalább menjünk.
19/L a barátom 21
11-13 10:07
Figyu! A csávó link alak!!! Kerüld el minél messzebbre! Ilyen emberre ne alapozz!
Ja és még mielőtt valami hülye gondolat támadna a fejedben: Nem, nem fog megváltozni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!