Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért belemenjek? Senki se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért belemenjek? Senki se jósol nekünk túl nagy jövőt..

Figyelt kérdés

eddig csak rossz, vagy rövid kapcsolataim voltak. tegnap randiztam egy nagyon kedves sráccal, szimpatikus meg minden, de mondták a barátai, hogy kb 1hét után dobnám ki mert hisztis.

1 probát megér v inkább nem,ha ennyire mindenki ezt mondja rólahelyes is meg minden

2009. máj. 9. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed h tudnál változni a srácért, akkor mindenképpen. Ne hallgass másokra, ők nem tudhatják h mit érzel. Lehet h csak le akarják koppintani a kezed alól. Amugy ha szerelmes vagy akkor képes vagy mindent megbocsájtani a párodnak.

Én is így voltam, nem szerettem a hisztis, plázás lányokat. És láss csodát pont egy ilyen barátnőm lett. Azóta már szakítottunk de minden nap beszélgetünk, mert nagyon jól érezzük egymással magunkat. A lényeg a tolerancia....szal hajrá, bátraké a szerencse.

2009. máj. 9. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
a barátai ezt mondják rola,neked meg az a véleményed hogy helyeszimpatikus stbstb. hát akkor meg?! próba-szerencse :)
2009. máj. 9. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg szerintem is, mert lehet, hogy irigység húzódik meg a háttérben.
2009. máj. 9. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
talán előbb ismerd meg jobban, egy randi alapján nem sokmindent lehet mondani. aztán majd ha jobban megismerted, hogy milyen, te is eltudod dönteni.
2009. máj. 9. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Amikor én összejöttem a párommal, akkor mindenki nevetett rajta. Tényleg, szabályosan körberöhögtek, hogy hogy lehetek ekkora balek, hogy egy ilyen kiállhatatlan valakivel vagyok (cukkolódós, szarkasztikus humorú a párom, amolyan görbetükre a világnak és ezt sokan nem szereteik de én imádom). Fogadásokat kötöttek, hogy mikor szakítunk, volt, aki el akart venni a barátomtól mondva, hogy nekem biztos nagyon rossz vele, csak nem merek szakítani. Szóval abszolút mindenki ellene volt, és őszintén szólva voltak nehézségeink. De kitartottunk egymás mellett, összecsiszolódtunk, és azóta eltelt több, mint 8 hónap, nagyon szeretjük egymást azóta is.

Szóval szerintem ne azzal foglalkozz, hogy más mit gondol.

2009. máj. 9. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!