Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen ezzel a hülye korkülönbséggel?
18 éves srác vagyok. Tudom sokszor volt már hasonló kérdés, elnézést kérek... de ha megkérdezem, könnyítteni tudok a lelkemen. Van egy csajszi, ismerem már egy ideje. 13 éves. Még hülyén is hangzik.. Istenem. De télleg nagyon okos aranyos csaj, felnőttesebben viselkedik, mint az átlag. Szerelmes belém és nekem is baromira tetszik. Nem, nem "arra" kellene, különben nem vergődnék itt.. Érzek valamit iránta és semmi olyat nem tennék amit ő nem akar.. (egyébként én voltam már együtt csajjal ő természetesen szűz.. sőt...)
Nagyon nehezen teszem magamat túl azon, hogy 18 évesen pont egy 13 éves csaj fogott meg. Bár sztem ők jóval másabbak, mint mi 13 évesen voltunk. Mit tegyek, hogyan reagáljam, reagáljuk le a dolgokat? Milyen hátrányai lehetnek ennek a kapcsolatnak? Egyáltalán jogilag lehet? XD.. jó legyen ez a legkevesebb... de a szülők, barátok? Igazából nem érdekel mit szólnak... De mégis..
Nektek mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!