Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen ezzel a hülye korkülönbséggel?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok. Tudom sokszor volt már hasonló kérdés, elnézést kérek... de ha megkérdezem, könnyítteni tudok a lelkemen. Van egy csajszi, ismerem már egy ideje. 13 éves. Még hülyén is hangzik.. Istenem. De télleg nagyon okos aranyos csaj, felnőttesebben viselkedik, mint az átlag. Szerelmes belém és nekem is baromira tetszik. Nem, nem "arra" kellene, különben nem vergődnék itt.. Érzek valamit iránta és semmi olyat nem tennék amit ő nem akar.. (egyébként én voltam már együtt csajjal ő természetesen szűz.. sőt...)

Nagyon nehezen teszem magamat túl azon, hogy 18 évesen pont egy 13 éves csaj fogott meg. Bár sztem ők jóval másabbak, mint mi 13 évesen voltunk. Mit tegyek, hogyan reagáljam, reagáljuk le a dolgokat? Milyen hátrányai lehetnek ennek a kapcsolatnak? Egyáltalán jogilag lehet? XD.. jó legyen ez a legkevesebb... de a szülők, barátok? Igazából nem érdekel mit szólnak... De mégis..

Nektek mi a véleményetek?

2009. máj. 9. 10:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj nincs ezzel, én ugyan ebben a cipőben jártam 13 évesen...:D ugyan így 18 volt a pasi akit szerettem és ő is engem... Azóta együtt vagyunk :o)) Azóta most én most vagyok 18... ő meg ugye 23 :) Úgyh szerintem semmi gáz nincs...
2009. máj. 10. 13:14
 22/22 A kérdező kommentje:
Fúú, hát ezt örömmel hallom ám.. :D
2009. máj. 10. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!