Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen ezzel a hülye korkülönbséggel?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok. Tudom sokszor volt már hasonló kérdés, elnézést kérek... de ha megkérdezem, könnyítteni tudok a lelkemen. Van egy csajszi, ismerem már egy ideje. 13 éves. Még hülyén is hangzik.. Istenem. De télleg nagyon okos aranyos csaj, felnőttesebben viselkedik, mint az átlag. Szerelmes belém és nekem is baromira tetszik. Nem, nem "arra" kellene, különben nem vergődnék itt.. Érzek valamit iránta és semmi olyat nem tennék amit ő nem akar.. (egyébként én voltam már együtt csajjal ő természetesen szűz.. sőt...)

Nagyon nehezen teszem magamat túl azon, hogy 18 évesen pont egy 13 éves csaj fogott meg. Bár sztem ők jóval másabbak, mint mi 13 évesen voltunk. Mit tegyek, hogyan reagáljam, reagáljuk le a dolgokat? Milyen hátrányai lehetnek ennek a kapcsolatnak? Egyáltalán jogilag lehet? XD.. jó legyen ez a legkevesebb... de a szülők, barátok? Igazából nem érdekel mit szólnak... De mégis..

Nektek mi a véleményetek?

2009. máj. 9. 10:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon is érdekeljen! Ez gáz meg ne forduljon a fejedbe bármiféle komolyabb dolog. Nem tudom, de te nem érzékeled, hogy ez így nem jó? Mert ok 5 év, de nem most, mert lesz idő amikor egymáshoz "nőtök" (pl: te 27 ő 22, és teljesen más, teljesen.) De ezt így? De rád van bízva, én legalábbis nem tudnék a tükörbe nézni, hogy itt vagyok egy 18 évesen és 13 évessel kavarok.

20/F

2009. máj. 9. 10:32
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Mi a véleményünk? Nekem az, hogy ez rohadt sok. Hiába okos, értelmes, stb. a SAJÁT korához képest, nem hiszem, hogy versenybe szállhatna a 17-20 éves korosztállyal se érzelmileg, se értelmileg. És ha ezt most nem látod be, mert elfogult vagy (amit megértek), akkor később fogod, mikor majd sorra jönnek a problémák a kapcsolatban, ha esetleg összejönnétek.
2009. máj. 9. 10:32
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
ha sueretitek egymást akkor miért ne próbálhatnák meg? sok sikert!
2009. máj. 9. 10:47
 4/22 A kérdező kommentje:
Jó. érzem, hogy gáz. Mégsem bírok elszakadni a gondolattól.. :( pedig hidd el, megpróbáltam...
2009. máj. 9. 10:49
 5/22 anonim ***** válasza:
95%
szerintem meg egyáltlán nem gáz. ha szeretitek egymást mért ne?! nekem is teccik egy fiu és köztünk csak 3 év van,mégse akar velem összejönni,pedig szeretjük elvileg egymást. ugyhogy kérlek ne ess ebbe a hibába ... bár ez a te döntésed de probáljátok meg és ha nem megy akkor ennyi volt... egy probát mindenképp megér :) még az is lehet hogy pont ez a korkülönbség dobja majd fel a kapcsolatotokat :D sok sikert :) 14L
2009. máj. 9. 10:57
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ez teljesen elfogadható!Mért ne??!AZért mert 13 éves.!?14 évesen nekem is ugymond "udvaroltak" a 18 éves fiuk!És akkor mi van?Szerintem a 18 éves is ugyanannyira gyerek mint egy 13-14-15 éves nincs ezzel semmi baj,sőt...!

SZóval szerintem nyugodtan...

2009. máj. 9. 11:08
 7/22 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem teljesen mások az igények ennyi idős korban, mást vársz te egy kapcsolattól és mást vár ő.Annyira tapasztalatlan lehet a lány...Gondolj bele abba, hogy ő hogyan képzel el egy kapcsolatot és te hogyan képzeled el. Nagyon más egy 13 éves lány és egy 17 éves fiú gondolatmenete...

Azt mondom neked, hogy hagyd ezt a témát

2009. máj. 9. 11:10
 8/22 anonim ***** válasza:
85%
bocsi 18. utolsó válaszoló voltam
2009. máj. 9. 11:17
 9/22 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is nagyon nagy a korkülönbség.. de én azt gondolom, ha szeretitek egymást miért ne vághatnátok bele? Szerintem jobb, ha megtapasztaljátok azt, ha nem működik, mintha azon bánkódtok, hogy mi lehetett volna..
2009. máj. 9. 11:41
 10/22 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem meg bármi kisülhet belőle. 1 próbát megér, a lányok úgyis hamarabb érnek.. Idővel úgyis "enyhülni" fog ez a korkülönbség. Ha hosszú kapcsolatnak néztek elébe, akkor 2-3 év múlva, mikor Ő lesz 15-16 éves, Te meg 20-21, már nem hangzik olyam rosszul, mint most. Anyám és nevelőapám között 13 év van.. Így kimondva sok, de egyáltalán nem rossz. Viszont arra figyelj mindenképp, hogy ő még "kicsi", szóval semmiképpen se várj el tőle olyat, ami lelkileg vagy testileg tönkretenné. Mással se, de nála különösen figyelj minden apróságra. Nem Te vagy az ő korosztálya, ezért mondom csak. Sok szerencsét! :)
2009. máj. 9. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!