Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jött még össze egy lánnyal sem egy párkapcsolat sem egy 22 éves fiúnak?

akkor menj oda a kiszemelthez, mikor egyedül van. Így nincs az, hogy mások hülyének néznek. Tegyél fel mindent egy lapra, veszíteni valód nincs.
Aki ittas, azt tényleg nem szeretjük.

személyiségfejlesztőkönyvek (brian tracy stb.) és egy férfinek nem szépnek kell lenni hanem tökösnek és erősnek
F18

ma 22:03
ezt én is tudom, de ettől még nem lesz megoldva a problémám
hiába minden én nem tudok változni ilyen személyiség vagyok, de ezek szerint a lányoknak nem kellek így, hát akkor nem is tudom minek éljek, mert egyedül nem jó

Össze fog jönni, csak verd ki s fejedből az ilyet, hogy egyedül minek élni.
A helyzetet átérzem, mert mi a franccal vagyok kevesebb azoknál, akiknek van barátjuk, de ez nem olyan dolog, amit el kell kapkodni, meg ami csak úgy az ölünkbe hullik.
Gondolj arra, hogy a legváratlanabb helyen bukkansz Rá. :)
Öreg ne emoz, úgyis össze jön. Mellesleg, ha nagyon nincs önbizalmad akkor kezd azzal, hogy kerítesz egy csajt barátnak. Beszélgetsz vele, mikor ott állsz egy másik előtt oda képzeled a lánybarátod, mintha csak vele beszélgetnél, hidd el könnyebb lesz."nekem ez jött be" kicsit furcsálják, hogy nyíltabban beszélgetek, ami sokszor nyerőbb, mint a sok hülye kamu duma..
Ha meg a külsőd miatt vagy oda, akkor kondi terem és azis ad önbizalmat idővel :)
üdvözlettel egy olyan aki ezen átment :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!