Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ezzel? Mire kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezzel? Mire kell odafigyelmem? SÜRGÖÖÖS

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13éves fiu vagyok! nagyon megtetszett egy lány az osztályban!

sokat vagyunk együtt és meg fogom kérdezni töle hogy szerretne-e velem járni!

de szerintetek mit csináljak azután mire kell odafigyelnem?

2011. nov. 11. 16:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nézzétek meg Michelle Wildnak az egyik természet filmét... szeretni fogjátok garantálom.
2011. nov. 11. 16:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Na most jövök én, egy normális ember és válaszolni fogok:D

Háth ha sokat vagytok együtt, megkérdezheted, hogy nem-e jön ki sétálni hétvégén, vagy ilyenek, és ha kijön, először csak beszélgessetek, én szerintem még az első ilyennél nem kell megcsókolni meg ilyenek, esetleg csak ha nagyon jól megy, akkor megkérdezheted hogy járna-e veled. De ezt még a legelsőre nem ajánlom. Inkább 1-2 hét múlva megint hívd ki, és akkor mehet. Esetleg, ha nem tud kijönni, kérdezd meg, hogy máshová tud-e, ha nem, akkor hagyjad, majd később néhány nap/hét múlva kérdezd meg megint, mert azt hiszi, hogy valamit nagyon akarsz tőle. Amúgy ha járna ő is veled, akkor nyert ügyed van, csak ilyenkor még mindig ne sürgesd a csókot, esetleg egy pár találkozás után.

Csak az a fontos, hogy ne kapkodj, viszont nem kell megtervezned minden szót. Légy nyugodt!

Én csak egy ötletet adtam. Ha te azt gondolod, hogy elsőre menni fog, akkor próbáld meg elsőre.

Remélem, hogy normális válaszoló voltam :D

2011. nov. 11. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!