Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimmal anyámék nem engedik hogy eggyütt legyek tanács?
Csak annyi az egész hogy ő kissebség és lenézik őt . Előre is köszi a válaszokat
13/L
Ugyan ez volt a helyzet velem is,mint most veled.Félig roma,én 13éves,ő 16...Azt hittem normális,rendes ember.Semmi gond nem volt vele.Még rendesebbnek is tűnt,mint az átlag.Aztán kiderült a nagy igazság. Füves,drogos,gond van a fejével.Szakítottam vele.Azóta is folyamatosan zaklat,és az apámat is megakarta veretni.A barátaimat,és a mostani páromat is folytonosan fenyegeti. Mindenáron vissza akar szerezni magának.Undorító egy ,,emberi" lény.
Így utólag belegondolva,egy önfejű kis taknyos voltam,és azt hittem fel vagyok nőve egy párkapcsolathoz.De nem így volt!Csak elcsavarta a fejem a bókjaival,és olyasmit hitetett el velem,ami nem volt igaz.Azt,hogy szeretem.Azt hittem így is van.De nem volt így! Egy olyan korú lánynak mint te,elképesztő módon el lehet csavarni a fejét.NE! higgy neki,semmilyen körülmények között sem,és ne adj ki magadról semmit!Én megtettem,azóta is iszom a levét.
Vigyázz szépen magadra,és hallgass a szüleidre!Apámnak volt igaza!És most ugyanúgy,a te szüleidnek is igazuk van!
"a cigányokat em kell megkülönböztetni csak azért ment barnáb a bőrik mint nekeki és nem telljesen az hanem csak félig"
Mikor jösztök már rá, hogy rohadtul nem a sötét bőrszín a baj? De már jön a belemagyarázás, hogy á, csak félig az, sőt a végén még kiderül, hogy véletlenül elaludt a szoláriumgépben.
"de ott maratt még 0,0000001%"
És számold már ki, hogy mennyi az esélye, hogy belekerülsz a 0,000001%-ba! Szomorúan konstatálom, hogy manapság egyre nagyobb divat az éretlen kis p.csák körében, hogy rohadt cigánnyal állnak össze. Bezzeg pár évtizede egy normális nő messzire elkerülte őket, nemhogy összeálljon velük. Vagy te is olyan vagy, egy primitív, belterjes, antiszociális, agresszív, rosszindulatú emberalatti söpredék élősködő, akiknél az a menő, aki az iskola helyett börtönben volt és, ahol a nőverés a "kultúra" része. Elég bekapcsolni a TV-t, amikor a Damu-ügyről van szó. Az ostoba ribanc összeállt a cigánnyal, aki megerőszakolta és összeverte. Most meg már hiába sír utólag. Hiányzik ez neked? Mert a rendes cigány is olyan, mint a jeti, vagy a Loch Ness-i szörny, mert mindenki meg van győződve róla, hogy létezik, de még senki sem látta. És különben is, kis takony vagy te még, úgyhogy azt teszed, amit a szüleid mondanak, vagy mehetsz a cigányhoz a putriba, de akkor ne szenvedjél, hogy milyen rossz neked.
Cigány bemegy a munkaközvetítőbe.
- Dolgozni szeretnék!
- Volna itt egy állás, havi félmillió a fizetés, napi két órát kell egy irodában ücsörögni, szép titkárnő, céges BMV sofőrrel.
- Ne vicceljen már.....
- Nem én kezdtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!