Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyjam vagy felejtsek?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a párommal. Még a kapcsolatunk elején elkövetett egy hibát. "Érzelmileg megcsalt". Ezelőtt soha senkinek nem bocsájtottam meg ilyesmit, lehet neki is kár volt?? Ez a megcsalás úgy történt, hogy ő egy "másik" lánynak írt félreérthető sms-eket.(bármi kialakulhat, meg ismerkedthetünk stb). Csak az a bizonyos "másik" lány én voltam. Amiről persze ő nem tudott, csak amikor szembesítettem az sms-el. Mellesleg csak lány barátai vannak, akikkel elég sűrűn eljárt szórakozni nélkülem. Azóta nem történt semmi ilyen megcsalás, a barátokkal való találkozás is lecsökkent havi 1 alkalomra. De nekem vhogy ezek nem mennek ki a fejemből....és így nagyon rossz. Szerintetek mit csináljak?
2009. máj. 8. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:

hát először is.. sztem gáz ha egy kapocslatot így kezdesz. Azt mondod még nagyon az elején volt...

nem tudom hgoy kezdődőtt az sms-ezketés, de gondolom nem ő kezdte feltétlen. Az hgoy csak lány barátai vannak, na bumm nekem meg szinte csak fiúk... az, hogy nem engeded talizni velük, ebből lesz a megcsalás... kicsit engedd szabadabbra, nem kalickában él, vagy igen??

gondolkozz el ezen.. sztem

2009. máj. 8. 20:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Nem,nem ő kezdte az sms-ezést, de mondjuk egy olyan választ vártam volna, hogy bocsi, de van barátnőm. Nem azzal volt a gond, hogy eljárt a barátaival...hanem az hogy nélkülem...és együtt meg soha nem mentünk sehova!!
2009. máj. 8. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor szólj neki hogy menjetek egy együtt! ha túl féltékeny vagy könnyen elveszíthetet... engedd szabadon h jobban érezze magát melletted
2009. máj. 8. 21:59
 4/4 anonim válasza:

gondolom nálatok nincs gyerek,ezért én a helyedben elhagynám,mielött késő lenne.

én is ebben a cipőbe vagyok csak nálunk már gyerek is van,nem olyan egyszerű

2010. jún. 29. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!